Dupa plombare durere

De 3 saptamani mi-a fost plombat un dinte din fata jos (declarat mort de catre stomatolog), tratat pe canal (2 sedinte) dupa care plombat, am avut dupa o saptamana o sensibilitate la rece si dureri la apasare pe dinte, m-am prezentat din nou la stomatolog si i-am explicat ce si cum, mi-a umblat cu freza cred si mi-a pus ceva medicament acolo cred (ceva pasta roz-violet) si a folosi aparatura aia cu lumina, insa sunt aici de 4 zile si tot simt durerea... Stomatologul a zis ca fiind gingia foarte subtire provoaca respectiva sensibilitate, ce pasta de dinti recomandati pt sensibilitate si ce sa fac cu dintele, dispare durerea?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere la presiune molar plombat
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 2durere la un dinte aparuta imediat dupa plombare
- 7Durere dinte dupa plombare
- 4Durere acuta la masea plombata
- 5Durere masea plombata
- 2Durere dinte la rece ( dupa scoaterea nervului si plombare definitiva )
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 1Probleme masea plombata
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 1Durere dupa tratament de canal
- 1Durere de măsele după obturatie.
- 2Durere dupa obturatie
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 0Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie