Durere muscatura după tratament canal
Bună seara,
Am avut un tratament de canal asupra unui incisiv, m a durut in jur de 3 zile după, apoi s a intervenit din nou pentru retratament canal, acum de 9 zile am pus pe canal calciu și provizoriu coronita dentara, precizez ca simt un ușor deranj la muscatura, este normal după atatea zile sa mai simt ceva în acea zona?
Am avut un tratament de canal asupra unui incisiv, m a durut in jur de 3 zile după, apoi s a intervenit din nou pentru retratament canal, acum de 9 zile am pus pe canal calciu și provizoriu coronita dentara, precizez ca simt un ușor deranj la muscatura, este normal după atatea zile sa mai simt ceva în acea zona?
2 comentarii
Buna ziua! Este normal sa fie o durere la varful dintelui, ma ales in muscatura, pana la 2 saptamani dupa tratament. Durerea ma astept sa fie descendenta ca intensitate.
Da asa este, nu ma mai doare ca la început, dar ma îngrijora faptul ca de fiecare data când apăs pe el simt ca o durere vie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Plomba temporara si dureri
- 5Durere masea plombata
- 1Sensibilitate/durere dupa plomba provizorie
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 1Durere dupa tratament de canal
- 2Durere dupa obturatie/plombare?
- 1Durere de măsele după obturatie.
- 3Durere măsea plombata
- 6durere dupa operatie varful radacinii
- 6Probleme masea minte
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 1Urgent am nevoie de un răspuns! durere imensa după obturație de canal
- 1Depasire obturatie canal
- 1Obturatii de canal
- 1Urgent: Varf de ac rupt in canal dentar in 2015 si amortire zona fetei de cateva luni
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: