Durere de măsea

14-01-2022
Valentin George
Nu este medic/terapeut
Valentin George
Salutare! În urmă cu 3 sau 4 luni mi-am pus 2 plombe. A fost ceva mai complicat pentru că a trebuit să-mi omoare și nervii. Problema este că după o lună și jumătate am început să simt dureri destul de mari la ambele măsele plombate. Acum una dintre măsele efectiv mă omoară, simt o durere insuportabilă la ea și are și un miros foarte urât. Dacă o ating chiar și puțin simt că îmi explodează capul de durere.
Aș putea să îi cer stomatologului să-mi refacă "lucrările" pe gratis? Pentru că într-un timp foarte scurt mi-au reapărut durerile și plus că jumătate de plombă mi s-a rupt.
Care credeți că e cauza? Ce pastile îmi recomandați?
1 comentarii
0
21-03-2023, ora 08:54
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

este posibil ca durerea si mirosul urat sa fie cauzate de o infectie a maselei, care ar necesita tratament prompt de la un dentist. Este important sa contactati cat mai curand posibil medicul dentist care v-a pus plombele si sa ii comunicati despre simptomele pe care le experimentati.

In ceea ce priveste posibilitatea de a solicita refacerea lucrarii stomatologice pe gratis, ar trebui sa consultati termenii si conditiile acordului semnat cu medicul dentist sau sa abordati cu el acest subiect.

In ceea ce priveste recomandarea de medicamente, este important sa discutati cu medicul dumneavoastra dentist sau cu medicul de familie inainte de a lua orice medicament, deoarece unele pot avea efecte secundare sau interactiuni cu alte medicamente pe care le luati deja. Dentistul dumneavoastra poate recomanda anumite medicamente, cum ar fi analgezice sau antibiotice, pentru a ajuta la controlul durerii si a preveni infectia.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul