ma doare maseaua plombata acum 2 luni

buna ziua! am fost la stomatolog acum 2 luni pentru ca aveam o carie si mi-a plombat-o. a zis ca nu e o carie foarte mare dar eu simteam ca era un orificiu considerabil in masea.a fost plombata fara sa mi se scoata nervul.acum a inceput sa dea semne de durere.o zi m-a durut iar dupa m-a lasat durerea cam 2 saptamani.astazi am realizat ca ma doare foarte tare si o simt tot timpul. m-am uitat in oglinda si maseaua are o culoare ciudata putin gri si gingia de deasupra maselei e diferita fata de altele, are tot o culoare mai ciudata.imi puteti spune care este problema si cum ar putea fi remediata fara extractie? multumesc
4 comentarii

Cel mai probabil cu un retratament care implica.."nerv scos"

dar e posibil sa fie fisurata vreo radacina?ca am mai patit odata asa

Buna seara,
Este posibil, dar improbabil. Dupa cum a spus si domnul doctor Marin, cel mai probabil ati facut o pulpita ireversibila si nervul trebuie extirpat.
Vorbiti cu medicul dnv si o sa va lamureasca si trateze.
Este posibil, dar improbabil. Dupa cum a spus si domnul doctor Marin, cel mai probabil ati facut o pulpita ireversibila si nervul trebuie extirpat.
Vorbiti cu medicul dnv si o sa va lamureasca si trateze.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 3aseara o plomba mai veche mi-a cazut cu o bucata din dinte
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 4Spatiu intre dinti dupa plombare
- 4Plomba temporara si dureri
- 0De ce mi-a cimentat maseaua si nu a plombat-o?
- 1Despre plombele fotopolimerizabile
- 1Plomba masea
- 2plomba buclucasa
- 6Durere dupa extragere nerv
- 6Durere dupa plomba de canale
- 0Durere masea dupa plombare!
- 7Dureri groaznice de cap
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 1Durere dupa tratament de canal
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 1Durere de masea, la 7 luni de la scoaterea nervului
- 6durere dupa operatie varful radacinii