Durere dupa obturatie
Buna seara,
Acum fix o luna am fost la dentist pentru a mi se scoate nervul de pe canal, cam dupa aproximativ 2 saptamani de la obturatie a inceput sa ma doara maseaua, nu ma doare mereu, dar cel mai mult ma doare cand beau apa rece sau diferite sucuri. Ce este de facut? Mentionez ca dupa obturatie medicul mi-a fost o radiografie la dinte si mi-a spus ca totul a decurs excelent, tin sa precizez ca mi s-a pus plomba definitiva.
Acum fix o luna am fost la dentist pentru a mi se scoate nervul de pe canal, cam dupa aproximativ 2 saptamani de la obturatie a inceput sa ma doara maseaua, nu ma doare mereu, dar cel mai mult ma doare cand beau apa rece sau diferite sucuri. Ce este de facut? Mentionez ca dupa obturatie medicul mi-a fost o radiografie la dinte si mi-a spus ca totul a decurs excelent, tin sa precizez ca mi s-a pus plomba definitiva.
2 comentarii
Buna dimineata,
Uneori dupa obturatia de canal definitiva apar dureri la rece care pot dura cam 2 luni.
Uneori dupa obturatia de canal definitiva apar dureri la rece care pot dura cam 2 luni.
Buna ziua,
Va sugerez sa va asigurati ca nu este o masea de langa care poate difuza durerea.Daca chiar e maseaua tratata sa treaca durerea destul de repede asa in cat sa fie doar de obturatie de canal si nu altfel de durere.
Ne puteti pune si noua radiografia aici?
Va sugerez sa va asigurati ca nu este o masea de langa care poate difuza durerea.Daca chiar e maseaua tratata sa treaca durerea destul de repede asa in cat sa fie doar de obturatie de canal si nu altfel de durere.
Ne puteti pune si noua radiografia aici?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 1Problema cu o masea plombata nu demult
- 2durere dupa plomba
- 0durere dupa plombare
- 5Durere masea plombata
- 0Durere masea dupa plombare!
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 2Durere la un dinte plombat
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 1Dupa plombare durere
- 3Durere măsea plombata
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 1Dureri masea plombata
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 1Tradatul medicilor dentisti si dinte care nu se mai repara cu lunile
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 2Durere la locul plombei
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie