dupa un accident rutier are pierderi de memorie

Tatal meu a avut 1 accident rutier, a fost in coma dar si revenit aproape complet are doar pierderi de memorie, ce m-ar interesa pe mine este ca, partea stanga a corpului mai exact piciorul si mana stanga le misca are si ceva forta in ele dar nu cat ar trebui normal, poate sa stranga degetele de la mana dar nu le poate desface, acesta poti fi 1 inceput de pareza, dak imi puteti recomanda si mie 1 fizio terapeut sau 1 spital sau alte sugesti sunt bine venit
Multumesc
Multumesc
4 comentarii

Nu spuneti unde va aflati, ca sa stiu unde sa va recomand fizioterapie.
In leg cu diminuarea fortei musculare la hemicorpul sting, aceasta semnifica o hemipareza stinga. Avind in vedere ca acest tablou clinic (coma urmata de hemipareza stinga) este instalat dupa traumatism, in mod sigur exista leziuni intracraniene posttraumatice care le determina. Un CT cerebral este necesar, iar apoi un consult neurologic.
In leg cu diminuarea fortei musculare la hemicorpul sting, aceasta semnifica o hemipareza stinga. Avind in vedere ca acest tablou clinic (coma urmata de hemipareza stinga) este instalat dupa traumatism, in mod sigur exista leziuni intracraniene posttraumatice care le determina. Un CT cerebral este necesar, iar apoi un consult neurologic.

Din Bucuresti, in legatura cu "leziuni intracraniene " este inca internat in spitalul sf.pantelinon si se ocupa de el Prof Adam si Prof Seri cei mai buni neurologi din spital si au zis ca nu are nimic grav la cap nu necesita interventie chirugicala, si ca a avut 1 mic hematon in partea frontala, si acest CT cerebral se poate face in cazut in cate acum 2 sap a facut tomografia? va multumesc astept raspuns

am uitat sa precizez ca hematonul sa retras sa dizolvat, si ca el era pieton si cand la lovit masina la lovit pe partea stanga, partea cu pricina

inca astept recomandarea pentru Fizio Terapie dak este ambulatori cat costa sedinta
P.S in Bucuresti
P.S in Bucuresti

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pierdere de memorie
- 3diabet, tigari, cafea... infectie masea
- 3dupa un accident de motocicleta... nu imi simt mana dreapta de la cot in jos
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 9Accident moto
- 3fractura tasare corp vertebral.. pot avea un copil?
- 42Fractura incompleta de metatarsian V
- 5Meningita, pierderi de memorie?
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 3Fisura Bazin - gravitate si indicatii
- 3Fractura apofiza transversa L5
- 3Fractura clavicula
- 030 ani, pierderi de memorie
- 0Coma de gradul 2-3
- 1am un picior mai lung in urma unui accident rutier
- 0Fractura de tibie si fibula
- 3coma gr.4
Mai multe informații despre: Coma Accidentul rutier Pierderea memoriei