Durere insuportabila dinte imbracat
Buna ziua, am un dinte imbracat, este facut tot la el, tratament, scos nerv si imbracatura din 2018.
Dintele nu este cu stift, mi-a reconstruit dintele meu si mi-a aplicat o pasta cu ce a lipit imbracatura de dinte, dar acum de 2 zile a inceput sa mi se miste dintele si am o durere insuportabila ce nu trece nici cu pastile, doar foarte rau la atingere si se amelioreaza putin la rece, am sunat dentistul si a zis ca pe vineri ce poate sa ma primeasca...habar nu am daca rezist pana vineri.
Ce sa fac? De ce doare asa daca am nervul scos.nu inteleg
Dintele nu este cu stift, mi-a reconstruit dintele meu si mi-a aplicat o pasta cu ce a lipit imbracatura de dinte, dar acum de 2 zile a inceput sa mi se miste dintele si am o durere insuportabila ce nu trece nici cu pastile, doar foarte rau la atingere si se amelioreaza putin la rece, am sunat dentistul si a zis ca pe vineri ce poate sa ma primeasca...habar nu am daca rezist pana vineri.
Ce sa fac? De ce doare asa daca am nervul scos.nu inteleg
1 comentarii
Buna ziua, o radiografie noua este indicata la acel dinte. Asigurati-va ca nu este o durere gingivala, igienizati bine in jur si cu ata dentara. Daca nu este aceasta, probabil este o infectie la varful lui( aveti senzatia ca dintele este mai inalt? ). Rezultatul tratamentului de canal se vede in timp si probabil trebuie refacut. Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16lucrare din ceramica sau zirconiu
- 29Coroana dentara
- 2pretul coronitei include pretul surubului?
- 4Lucrare portelan
- 5candida orala si lucrarea dentara
- 5Lucrare (coroana) portelan mi-a cazut. Mi-a pus-o la loc dar incorect
- 1infectie sub lucrare dentara
- 1Inlocuire dinti cu coroana
- 18Modificare culoare coroana zirconiu ceramica dupa cimentare
- 5Pivot de metal
- 1Se schima si pivotul cand se schimba coroana?
- 3Culoare coroane dentare A1 sau A2
- 1Taiere coroana ceramica pe zirconiu
- 1Coroana dentara - mi-e frica ca iar o sa se inflameze cand se pune următoru pivot
- 1Coroana dentară din zirconiu integral care și-a schimbat culoare
- 2Intoleranța coroană dentară?
- 2Vreau sa mi se scoata maseaua
- 2Dinte polizat, fara smalt, descoperit
- 3Coroane dentare zirconiu
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
Mai multe informații despre: coroana dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: