Durere insuportabila dinte imbracat
Buna ziua, am un dinte imbracat, este facut tot la el, tratament, scos nerv si imbracatura din 2018.
Dintele nu este cu stift, mi-a reconstruit dintele meu si mi-a aplicat o pasta cu ce a lipit imbracatura de dinte, dar acum de 2 zile a inceput sa mi se miste dintele si am o durere insuportabila ce nu trece nici cu pastile, doar foarte rau la atingere si se amelioreaza putin la rece, am sunat dentistul si a zis ca pe vineri ce poate sa ma primeasca...habar nu am daca rezist pana vineri.
Ce sa fac? De ce doare asa daca am nervul scos.nu inteleg
Dintele nu este cu stift, mi-a reconstruit dintele meu si mi-a aplicat o pasta cu ce a lipit imbracatura de dinte, dar acum de 2 zile a inceput sa mi se miste dintele si am o durere insuportabila ce nu trece nici cu pastile, doar foarte rau la atingere si se amelioreaza putin la rece, am sunat dentistul si a zis ca pe vineri ce poate sa ma primeasca...habar nu am daca rezist pana vineri.
Ce sa fac? De ce doare asa daca am nervul scos.nu inteleg
1 comentarii
Buna ziua, o radiografie noua este indicata la acel dinte. Asigurati-va ca nu este o durere gingivala, igienizati bine in jur si cu ata dentara. Daca nu este aceasta, probabil este o infectie la varful lui( aveti senzatia ca dintele este mai inalt? ). Rezultatul tratamentului de canal se vede in timp si probabil trebuie refacut. Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3coronita pe un molar
- 50Coroana dentara desprinsa!
- 2Coroana dentara - plomba rupta
- 18Modificare culoare coroana zirconiu ceramica dupa cimentare
- 2coroana dentara
- 5Pivot de metal
- 1Pentru punere coroana dentara este necesar scoatere nervi la dintii sanatosi.
- 3Posibilitate coroana dentara
- 5Materiale Coroane Dentare
- 1Dinți zirconiu
- 1Coroane dentare provizorii pe molari
- 4Aspect coronita dentara metalo-ceramica
- 1Varsta minima pentru imbracare dinte
- 4Opacizare zirconiu
- 4Coroană dentară
- 3Impant dentar - presiune puternica si o durere insuportabila
- 2Ce tip de coroana este potrivit
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
Mai multe informații despre: coroana dentara