Durere a fetei ( partea dreapta )

02-12-2010
iacob_alin
Nu este medic/terapeut
iacob_alin
In urma cu 3 luni am primit un pumn in partea dreapta a fetei ( cv normal ) ok ajung acasa imi pun cateva comprese cu apa si gheata pentru a mai calma din durere. A doua zi dimineaza incepuse sa ma doare intrun still ciudat partea dreapta a fetei + partea dreapta a maxilarului superior de la jumate inspre obraz. chestia e ca ma doare doar cand strang putin pielea respectiv obrazul drept de la jumate pana sub ochi si jumatatea nasului exact portiunea unde primisem lovitura, nu pot explica ce fel de durere e, un fel de intepatura si durere in acelasi timp, nu am luat nici un fel de tratament in speranta ca ii va trece dar nici dupa 3 luni durerea nu dispare.Jumatatea dreapta superioara a maxilarului ma doare cand incerc sa misc un dinte exact ca la inceput, la fel si obrazul drept cand strang putin din piele apare acea durere si intepaturi... stiu ca e cam prost explicat dar nu stiu cum sa explic mai clar pt ca nu am mai vazut sa se fi intamplat asa cv la nimeni am cautat posturi si nimic... daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator...
2 comentarii
0
11-12-2010, ora 09:32
iacob_alin
Nu este medic/terapeut
iacob_alin
nimeni nu stie nimic :-s ?
0
17-12-2010, ora 19:58
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Da, din pacate nu trebuia sa postati aici, ci pe topice legate de chirurgia Buco-maxilo-faciala, de Chirurgia estetica, de ORL sau de stomatologie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns