Durere abdominala partea dreapta
Buna. Acum 2 săptămâni am participat la un grătar cu niste prieteni de familie. Acolo am cam băut, cam peste limita. Adică 2 beri mici (7% alc), 350ml whiskey, 1/2 butelie de vin (15% alc) și un shot de coniac Jidvei. A doua zi am avut simptomele de mahmureala dar nu foarte pronunțate. In schimb de atunci și până astăzi simt o durere in zona ficatului, pe care o simt mai mult ca o presiune. Am 33 de ani 180cm și 102kg deci sunt supraponderal. Este posibil sa îmi fi declanșat o boala de ficat? Am cerut doctoriței de familie o trimitere la laborator, de urocultura însă toți medicii sunt ocupați in perioada asta cu altele. Ce analize ar trebui sa mai fac înafara de urocultura? Mulțumesc!
1 comentarii
Buna dimineața
Ar fi indicat un consult medicina interna si medicul va decidevce rdte de facut.Ar ajuta o ecografie abdominala si analize uzuale (hlg uree crestinimw tgo tgp bilirubina vsh fosfataza alcalina amilaze pancreatice ionogramw gammaGT)
Ar fi indicat un consult medicina interna si medicul va decidevce rdte de facut.Ar ajuta o ecografie abdominala si analize uzuale (hlg uree crestinimw tgo tgp bilirubina vsh fosfataza alcalina amilaze pancreatice ionogramw gammaGT)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11durere in partea dreapta de cam un an
- 4Nu stiu ce am. ma doare in partea dreapta
- 4dupa ce am mers pe jos, seara m-a luat o durere in partea dreapta
- 5acum 2 ani cand dintr-o data am simtit o durere in partea dreapta jos...
- 3Am niste dureri in partea dreapta ! Un raspuns va rog frumos.. !
- 3Durere in partea dreapta sub coaste
- 3probleme digestive?
- 5disconfort hipocondru drept
- 5Durere in partea dreapta a pieptului care se intensifica la efort
- 0dureri in partea dreapta
- 3Durere partea dreapta spate.. cand respir
- 3Durere abdominala partea dreapta + Analize
- 3As dori interpretarea urmatoarelor analize:
- 2De 5,6 zile dureri in dreapta jos - e apendicele?
- 1Durere mare partea dreapta sold.
- 6Durere lombara si toata partea dreapta abdominala, inclusiv piciorul drept
- 6Probleme cu ficatul
- 2Pietre la rinichi sau nu? Durere in dreapta spate
- 2Disconfort partea dreapta
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta durere in dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: