durere articulatie mana

12-01-2010
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
intrebare. ma dor articulatiile mainii, nu sunt umflate, calde sau reci. nu dor dimineata. doare mai tare cand fortez articulatia. lucrez foarte mult la calculator. aveam durere la degetul mare cu care apas pe space si deci cel mai folosit, a trecut cu diclofenac. ma dor articulatiile cand de exemplu ma sprijin pe mana sau pun barbia pe mana ca atunci cand "stai pe ganduri". aceste simpotme sunt incepand din luna decembrie. durerea este relativ usoara, ca o apasare, accentuata de fortarea articulatiei.
sunt cam paranoica pt ca am tot citit de poliartrita- si citeam fara motiv inainte pt ca am ajutat pe cineva sa scrie ceva si de atunci cred ca s-au agravat simptomele mele- sa fie de ordin nervos?
nu am antecedente in familie de poliartrita
am mai avut anii trecuti multe episoade de amigdalita, dar la testare nu a iesit streptococul ala care da reumatism si oricum cam de un an nu am mai avut nimic.

ce sa fac?
1 comentarii
0
13-01-2010, ora 13:40
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Cred ca ar fi util un consult clinic la reumatolog, ocazie cu care se vor cuantifica aceste suferinte articulare.
Este preferabil sa nu faceti din proprie initiativa nici un fel de analiza: este costisitor si perfect inutil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns