Durere articulatii mana stanga

16-08-2017
Ioana310595
Nu este medic/terapeut
Ioana310595
In urma cu o luna am inceput sa am dureri la bratul stang, mai exact in articulatii (umar, cot si incheietura mainii) o durere surda, uneori simteam durere daca atingeam/apasam zona inchieturii, alte ori nu, plus imi simteam degetele umflate si rigide. Imi devenise imposibil sa ma sprijin in bratul stang, ma durea incheietura mainii daca incercam sa apas clanta, cand ma imbracam etc. Dupa 2-3 saptamani cu tratament acasa ( cu unguente bio sau Ketonal si plasturi antireumatici) nu am reusit sa scap de tot de dureri, umarul si cotul erau ok, dar mana inca ma durea la anumite miscari asa ca am fost trimisa catre de medicul de familie la un reumatolog, unde am fost diagnosticata cu tendinita si mi-a fost recomandat sa iau dicloreum (1 cp/zi) si sa fac repaus timp de o saptamana.
In primele 3-4 zile de tratament cu dicloreum am inceput sa ma simt si mai bine si doar pe seara mai apareau dureri usoare, insa acestea au revenit din a 5 a- a 6 a zi de tratament cu dicloreum. atat la incheietura cat si la cot. Acum am terminat tratamentul de o saptamana si am dureri mai mari ca la inceput. Imi simt muschii foarte tensionati, ma doare umarul, ma doare cotul, si la anumite miscari simt dureri si in incheietura. Cand flexez/intind bratul e cel mai rau, resimt o durere la cot, ca si cum s ar atinge oasele ( e o senzatie foarte neplacuta, ciudata, si totodata imi e greu sa o descriu).
Mentionez ca am 23 de ani, fac sala si lucrez cu greutati in mod frecvent ( insa de cand au debutat durerile m am vazut nevoita sa fac o pauza).
As vrea sa stiu ce alte investigatii s ar impune in cazul meu? Ce analgezice/ antiinflamatoare m ar putea ajuta?
Multumesc!
1 comentarii
0
16-08-2017, ora 08:37
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Probabil va confruntati cu un sindrom de supra-solicitare musculo-articulara (efort mega-excesiv).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antiinflamatoarele non-steroidiene cresc riscul cardiovascular la pacienții cu osteoartrită
  • Rolul estrogenului în osteoartrită și durerile lombare la femei
  •