Durere călcâi drept
Bună ziua,
De aproximativ o lună am o durere foarte mare în călcâiul drept. Cel mai tare mă doare dimineața după ce mă trezesc, este o durere foarte mare care nu-mi permite sa calc cu piciorul drept.
Am 1.65 si 80 kg în scădere (regim alimentar), nu pot spune ca am suprasolicitat picioarele, la serviciu nu stau în picioare, nu fumez, nu am antecedente în familie. La alte boli aș putea bifa ovare polichistice și amenoree secundară. Mai am monturi la degetele mari de la ambele picioare dar durerile sunt diferite, zone diferite.
În timpul zilei simt durerea dar e de mică intensitate, dimineata este mai rău.
De aproximativ o lună am o durere foarte mare în călcâiul drept. Cel mai tare mă doare dimineața după ce mă trezesc, este o durere foarte mare care nu-mi permite sa calc cu piciorul drept.
Am 1.65 si 80 kg în scădere (regim alimentar), nu pot spune ca am suprasolicitat picioarele, la serviciu nu stau în picioare, nu fumez, nu am antecedente în familie. La alte boli aș putea bifa ovare polichistice și amenoree secundară. Mai am monturi la degetele mari de la ambele picioare dar durerile sunt diferite, zone diferite.
În timpul zilei simt durerea dar e de mică intensitate, dimineata este mai rău.
2 comentarii
Buna ziua,
Probabil va confruntati cu o ruptura a aponevrozei plantare, cauzata de cele 25 kg in exces si de efortul exagerat.
Poate fi si o fractura "de stress" a calcaneului (cauzata de cele 25 kg in exces), un picior diabetic (cauzat de cele 25 kg in exces), poate fi si un sindrom compresiv lombar (agravat de cele 25 kg in exces) etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Probabil va confruntati cu o ruptura a aponevrozei plantare, cauzata de cele 25 kg in exces si de efortul exagerat.
Poate fi si o fractura "de stress" a calcaneului (cauzata de cele 25 kg in exces), un picior diabetic (cauzat de cele 25 kg in exces), poate fi si un sindrom compresiv lombar (agravat de cele 25 kg in exces) etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
:D Oare ați repetat „25 de kg în exces” de atat de multe ori ca să mă prind că asta ar putea fi cauza durerii?
Întrebare: Să merg la medic după ce slabesc sau în timp ce slăbesc?
Totuși, mă doare călcâiul îngrozitor de tare dimineața :((
Dacă „scap” de surplusul de greutate îmi va trece, sau trebuie să urmez și un tratament?
Întrebare: Să merg la medic după ce slabesc sau în timp ce slăbesc?
Totuși, mă doare călcâiul îngrozitor de tare dimineața :((
Dacă „scap” de surplusul de greutate îmi va trece, sau trebuie să urmez și un tratament?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41osteoporoza calcaneana + diprophos
- 41fractura bimaleolara de tip C
- 39osteofit calcanean stang
- 3Dureri de calciie
- 2umflatura calcai dupa operatie
- 7durere calcaie+Hallux Limitus (?)
- 10dureri de calcaie
- 0Escara in zona calcaiului
- 1durere calcii
- 1calcai amortit
- 2Buna ziua! calcai stang cu probleme