Durere calcaie

Buna ziua
Ma numesc Claudiu si am 19 ani
De aproximativ o luna ma dor foarte tare calcaiele, pe partea exterioara a piciorului, cele mai mari dureri le am dimineaţa cand ma scol din pat.Am observat ca atunci cand umblu durerea se ameliorează putin.La degetul mare de la piciorul drept unghia este încarta si ma doare foarte tare, consultând un medic ortoped mi-a spus ca durerile provin din cauza unghie infectate la ambele picioare.Pot spune ca in timpul verii am lucrat la o firma unde trebuia sa stau 8 ore in picioare, plus ca umblam si mult in cele 8 oare.Am facut si o radiografie la calcaie si nu s-a observat nimic.Va rog sa imi spuneti ce sa fac, nu stiu la ce medic sa ma mai duc.
Multumesc mult.
Ma numesc Claudiu si am 19 ani
De aproximativ o luna ma dor foarte tare calcaiele, pe partea exterioara a piciorului, cele mai mari dureri le am dimineaţa cand ma scol din pat.Am observat ca atunci cand umblu durerea se ameliorează putin.La degetul mare de la piciorul drept unghia este încarta si ma doare foarte tare, consultând un medic ortoped mi-a spus ca durerile provin din cauza unghie infectate la ambele picioare.Pot spune ca in timpul verii am lucrat la o firma unde trebuia sa stau 8 ore in picioare, plus ca umblam si mult in cele 8 oare.Am facut si o radiografie la calcaie si nu s-a observat nimic.Va rog sa imi spuneti ce sa fac, nu stiu la ce medic sa ma mai duc.
Multumesc mult.
4 comentarii

Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles exact ce greutate/inaltime aveti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles exact ce greutate/inaltime aveti.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Nu cred ca ar trebui sa va ingrijoreze foarte mult durerile calcaneene.
Va sugerez doar reducerea drastica a efortului fizic timp de cateva luni (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va sugerez doar reducerea drastica a efortului fizic timp de cateva luni (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39osteofit calcanean stang
- 2dureri de calciie
- 0bataturi la calcaie
- 4Apofizita calcaneana
- 3durere la calcai
- 6In urma cu o luna jumate mi-au aparut o durere de calcai
- 5Calcai dureros
- 4Durere in calcai
- 3Dureri la calcai dupa o perioada indelungata de repaus
- 10durere calcai la piciorul in ghips
- 0recuperare dupa Maladia Haglund