durere cap. ceafa
Buna ziua, am o problema de cativa ani buni..10 poate..Daca stau cu capul in frig sau vant rece..curent rece (la cald neavand peobleme) sau ma spal pe cap si nu stau la caldura cu capul, ma doare rau dupa cap, e zona occipitala. Ma doare atata de rau pana si a doua zi, cand imi trece durerea doar cu 2 3 antiinflamatoare (ibalgin). Si cu tot cu ele imi trece greu durerea. De fiecare data cand ma spal pe cap nu pot sa ma pun in pat cu capul pe perina pt ca imi tine rece dupa cap si am dureri uneori pe loc. De fel sunt foarte friguroasa. Mentionez ca tatal meu are aceeasi problema la cap, iarna poarta si 2 caciuli groase, cu blana daca poate, si e foarte sensibil la curent. De asemenea tin sa mentionez ca am avut o sinuzita frontala sau maxilara acum 4 ani, insa problemele cu durerea dupa cap le am cu mult inainte de sinuzita aceasta. E o sensibilitate sau ce anume am, pt ca e foarte deranjanta, mai ales toamna si iarna..si primavara cand eu trebuie sa port caciula sa evit durerile. Chiar si la 15 grade..daca bate vantul, umbland asa prin curentul rece de printre blocuri, trebuie sa port caciula. Va rog frumos sa ma lamuriti cu problema mea. Nu am mai auzit pe nimeni sa aibe aceasta problema.
Am crezut mereu ca e o sinuzita cronica..occipitala sau ceva de genul..a sinusului etmoidal sau scenoidal..din ce am mai citit pe internet. Dar nu stiu sa fi facut sinuzita inainte..va rog sa mi spuneti parerea dvs. Multumesc!
Am crezut mereu ca e o sinuzita cronica..occipitala sau ceva de genul..a sinusului etmoidal sau scenoidal..din ce am mai citit pe internet. Dar nu stiu sa fi facut sinuzita inainte..va rog sa mi spuneti parerea dvs. Multumesc!
1 comentarii
Trebuie facut examen ORL, radiografie de sinusuri ale fetei, ex neurologic, angio-RMN cerebral.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp
Mai multe informații despre: