Durere cap si ureche
Buna seara! Vineri seara am ascultat muzica la casti la un volum cam mare iar dupa aceea am simtit o durere deasupra urechii, o durere care apare doar daca ma incordez, e ca si cum ar fi pe nerv ceva, o durere cam persistenta dreapta spate iar urechea ma doare dar foarte putin, in schimb am episoade de usoara ameteala.De auzit, aud foarte bine.
Care ar putea fi problema?
Care ar putea fi problema?
1 comentarii
Buna seara!
S-A INTAMPLAT UN SOC ACUSTIC, O TRAUMA SONORA. asupra celulelor acustice(ati depasit 70-80dB, CA INTENSITATE a sunetului, intensitatea obisnuita suportata de urechea umana)
Luati, va rog, aulin 1tbx2/zi, 10 zile, dupa mese, eventual cu un pansament gastric=1 dicarbocalm x2/zi,
un spray nazal=Xylo nazal 1 pufx3/zi si suflati nasul dupa 15 min+ 1 tb aerius, seara la culcare.Dupa 2 saptamani tbuie efectuata o audiograma tonala.
Sanatate,
E.latcan
S-A INTAMPLAT UN SOC ACUSTIC, O TRAUMA SONORA. asupra celulelor acustice(ati depasit 70-80dB, CA INTENSITATE a sunetului, intensitatea obisnuita suportata de urechea umana)
Luati, va rog, aulin 1tbx2/zi, 10 zile, dupa mese, eventual cu un pansament gastric=1 dicarbocalm x2/zi,
un spray nazal=Xylo nazal 1 pufx3/zi si suflati nasul dupa 15 min+ 1 tb aerius, seara la culcare.Dupa 2 saptamani tbuie efectuata o audiograma tonala.
Sanatate,
E.latcan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 7durere acuta ureche si dinti
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 3Dureri urechea stanga
- 3Durere mare in ureche
- 10Durere de cap si ureche
- 3o problema cu gatul, urechea capul in partea dreapta...
- 1Durere in urechi
- 6dureri soc in gat si ureche
- 4ureche infundata si durere
- 2Durere ureche, maxilar, osul de sub ochiul drept
- 1Mă doare urechea stângă foarte tare
- 1Durere in interiorul urechii drepte
- 1Durere dupa dop scos
- 2Ce am putea face? Otita externa!
- 4Durere deasă de ureche
- 1Durere ureche nas infundat
- 7Durere ureche.
- 1Durere ureche fetiță 9ani