Durere cap si ureche

Buna seara! Vineri seara am ascultat muzica la casti la un volum cam mare iar dupa aceea am simtit o durere deasupra urechii, o durere care apare doar daca ma incordez, e ca si cum ar fi pe nerv ceva, o durere cam persistenta dreapta spate iar urechea ma doare dar foarte putin, in schimb am episoade de usoara ameteala.De auzit, aud foarte bine.
Care ar putea fi problema?
Care ar putea fi problema?
1 comentarii

Buna seara!
S-A INTAMPLAT UN SOC ACUSTIC, O TRAUMA SONORA. asupra celulelor acustice(ati depasit 70-80dB, CA INTENSITATE a sunetului, intensitatea obisnuita suportata de urechea umana)
Luati, va rog, aulin 1tbx2/zi, 10 zile, dupa mese, eventual cu un pansament gastric=1 dicarbocalm x2/zi,
un spray nazal=Xylo nazal 1 pufx3/zi si suflati nasul dupa 15 min+ 1 tb aerius, seara la culcare.Dupa 2 saptamani tbuie efectuata o audiograma tonala.
Sanatate,
E.latcan
S-A INTAMPLAT UN SOC ACUSTIC, O TRAUMA SONORA. asupra celulelor acustice(ati depasit 70-80dB, CA INTENSITATE a sunetului, intensitatea obisnuita suportata de urechea umana)
Luati, va rog, aulin 1tbx2/zi, 10 zile, dupa mese, eventual cu un pansament gastric=1 dicarbocalm x2/zi,
un spray nazal=Xylo nazal 1 pufx3/zi si suflati nasul dupa 15 min+ 1 tb aerius, seara la culcare.Dupa 2 saptamani tbuie efectuata o audiograma tonala.
Sanatate,
E.latcan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinosinuzita, durere de ureche pe partea stanga
- 6otita sau nu.urgent:-s
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 3Dureri urechea stanga
- 2Durere mare la ureche
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 7otita?
- 2Ma doare maseaua si urechea
- 8probleme de auz si conjunctivita
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 4durere ureche