otita copil 5 ani faza incipienta

buna ziua,
fetita mea de 5 ani a fost racita cu o tuse urata, nasul nu a fost infundat si nici nu ii curgeau mucozitati a urmat tratament( forexo, xyzal, erdomed si aerosoli), si in dimineata aceasta a zis ca o doare urechea, a mers la orl unde ne-a zis ca are inceput de otita si un dop si i s-a prescris augumenti Es 457/5ml cate 4.5 ml la 12 ore 7 zile si nurofen pt dureri.Intrebarea mea este mai pot sa ii pun si picaturi ceva in ureche direct?nu face febra doar o doare.Multumesc pt amabilitate.
fetita mea de 5 ani a fost racita cu o tuse urata, nasul nu a fost infundat si nici nu ii curgeau mucozitati a urmat tratament( forexo, xyzal, erdomed si aerosoli), si in dimineata aceasta a zis ca o doare urechea, a mers la orl unde ne-a zis ca are inceput de otita si un dop si i s-a prescris augumenti Es 457/5ml cate 4.5 ml la 12 ore 7 zile si nurofen pt dureri.Intrebarea mea este mai pot sa ii pun si picaturi ceva in ureche direct?nu face febra doar o doare.Multumesc pt amabilitate.
1 comentarii

1 se pune Otocalm.. incalzit in ureche+ saculet cu sare cald deasupra
2 otita a facut de la rosu in gat..care se extinde pana in rinofaringe
rosu in gat se intretine cu alimente acre, acidulate, fructe citrice..s.a care provoaca reflux gastro-esofagian
2 otita a facut de la rosu in gat..care se extinde pana in rinofaringe
rosu in gat se intretine cu alimente acre, acidulate, fructe citrice..s.a care provoaca reflux gastro-esofagian

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 6otita sau nu.urgent:-s
- 7Otita externa seroasa, va rog ajutati-ma
- 2Dureri ureche si operatie de amigdale
- 5Fac diferite infectii..
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 0Problema la urechea dreapta ( sunet plat si lipsa de bass )
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 2durere de gat limba ureche
- 1Otita externa
- 3Otita externa acuta
- 2otita externa-piocianic
- 0Durere ureche masea gat
- 4ma doare urechea si imi curge
- 3otita cu ciuperca
- 8Intrebare ganglion si durere ureche
- 1Mă doare urechea stângă foarte tare
- 2Dureri de ureche
- 6Furnicături și durere de urechi