Durere cot articulatie, leziuni cot
Buna ziua,
As fi tare recunoscător dacă cunoaște cineva acest tip de tratament pentru problema mea si ma poate ajuta.
De obicei pentru articulatii medicul iti prescrie un set de exercitii pe care trebuie sa il urmezi acasă, dar intai te prezinți la câteva sedinte La clinica. De exemplu acum ceva timp din cauza exercițiilor pe care le făceam la sala, fara încălzirea articulatiilor, am avut o durere a umarului foarte severa cand incercam sa antrenez deltoidul. Ca si tratament am facut 10 sedinte in mare parte exercitii pentru deltoid + un tratament la un aparat care imi încălzește umerii înainte de a executa exercitiile. Umerii si-au revenit acum pot lucra din nou sala dar cu încălzire înainte a articulatiilor.
Cunoaște cineva tratamentul pentru durerea de cot fara a mai urma terapie? Durerea se manifesta cand fac exercitii de triceps sau cand car sacoșe.
As fi tare recunoscător dacă cunoaște cineva acest tip de tratament pentru problema mea si ma poate ajuta.
De obicei pentru articulatii medicul iti prescrie un set de exercitii pe care trebuie sa il urmezi acasă, dar intai te prezinți la câteva sedinte La clinica. De exemplu acum ceva timp din cauza exercițiilor pe care le făceam la sala, fara încălzirea articulatiilor, am avut o durere a umarului foarte severa cand incercam sa antrenez deltoidul. Ca si tratament am facut 10 sedinte in mare parte exercitii pentru deltoid + un tratament la un aparat care imi încălzește umerii înainte de a executa exercitiile. Umerii si-au revenit acum pot lucra din nou sala dar cu încălzire înainte a articulatiilor.
Cunoaște cineva tratamentul pentru durerea de cot fara a mai urma terapie? Durerea se manifesta cand fac exercitii de triceps sau cand car sacoșe.
1 comentarii
Buna ziua,
Agresarea articulatiilor (efort excesiv) determina o reactie logica de raspuns (durere).
La fel de logica este si solutia: oprirea agresarii articulatiilor (evitarea eforturilor excesive).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Agresarea articulatiilor (efort excesiv) determina o reactie logica de raspuns (durere).
La fel de logica este si solutia: oprirea agresarii articulatiilor (evitarea eforturilor excesive).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30Durere la cot
- 3durere cu umflatura la cot
- 26dureri la cot
- 4durere la nivelul cotului
- 26dureri la mana dreapta
- 8durere cot si amorteala
- 5am dat cu cotul de scara.. acum ma doare doar daca apas pe o portiune
- 1durere de cot
- 6Ieri seara prietena mea a cazut cu rolele cu cotul intr-o pozitie mai ciudata
- 6Durere în cot la mina dreapta
- 1Ajutati-ma, durere la cot
- 1Durere cot
- 2Durere de cot
- 0Durere de brat in zona cotului. Credeti ca ar putea fi din cauza hipertensiunii?
- 9Trauma cot, RMN
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 1Durere umar si cot
- 2Simt o durere in cot, des, si nu stiu de ce
- 1Durere cot
Mai multe informații despre: Durerea la nivelul cotului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: