durere de cap dupa jogging
Buna ziua,
asa cum spune in mare si titlul acestui topic, se intampla ca de fiecare data cand alerg in parc in jur de 2 km (zilnic) sa ma aleg cu o durere de cap constanta timp de o ora. Nu prea mi se pare normala o astfel de durere dat fiind ca stiu ca o mica inviorare in parc dimineata este foarte sanatoasa organismului. Daca cineva ma poate lamuri/linisti in privinta acestui aspect sau are vreun sfat/parere, as fi foarte bucuroasa sa le primesc.
multumesc.
asa cum spune in mare si titlul acestui topic, se intampla ca de fiecare data cand alerg in parc in jur de 2 km (zilnic) sa ma aleg cu o durere de cap constanta timp de o ora. Nu prea mi se pare normala o astfel de durere dat fiind ca stiu ca o mica inviorare in parc dimineata este foarte sanatoasa organismului. Daca cineva ma poate lamuri/linisti in privinta acestui aspect sau are vreun sfat/parere, as fi foarte bucuroasa sa le primesc.
multumesc.
6 comentarii
Ceva nu este in regula, poate vine de la zguduiturile provocate in creier.
Inlocuieste joggingul mai bine cu o plimbare mai rapida care face la fel de bine ca si joggingul.
Joggingul nu este chiar asa de sanatos in ziua de azi cum se crede, mai ales cu privire la articulatii si lipsa de minerale din sange si acest lucru este datorat in primul rand alimentatiei defectuoase din ziua de azi.
Inlocuieste joggingul mai bine cu o plimbare mai rapida care face la fel de bine ca si joggingul.
Joggingul nu este chiar asa de sanatos in ziua de azi cum se crede, mai ales cu privire la articulatii si lipsa de minerale din sange si acest lucru este datorat in primul rand alimentatiei defectuoase din ziua de azi.
din pacate, nu-mi permit sa inlocuiesc joggingul din fiecare dimineata. Pentru mine e vital, face parte din antrenamentele mele pentru aviatie. Va rog sa-mi spuneti daca aveti idee carui medic as putea sa ma adresez. In urmatoarea perioada antrenamentele mele se vor intensifica si n-as vrea sa mor pe strada, paradoxal :)
0
22-08-2009, ora 23:36
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consultati un medic neurolog pt un CT sau orice alt examen care l-ar putea ajuta sa va puna un diagnostic corect!
Multa sanatate si mult succes in meseria pe care o aveti!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Multa sanatate si mult succes in meseria pe care o aveti!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Cu aviatia este altceva...Eu va recomand si o consultatie la un medic homeopat cu experienta.
Vitala este insa sanatatea si nu excercitiul pt. o profesie...
multumesc pentru indicatii. o sa ma adresez unui medic cat de curand. sper sa nu fie de vina si oboseala acumulata in ultima vreme, sper!
cat despre aviatie...uneori merita orice sacrificiu. Am insa in vedere si faptul ca important este sa ma ingrijesc pentru ca altfel nu pot gandi miscarile din timpul zborului.
Multumesc inca o data tuturor!
cat despre aviatie...uneori merita orice sacrificiu. Am insa in vedere si faptul ca important este sa ma ingrijesc pentru ca altfel nu pot gandi miscarile din timpul zborului.
Multumesc inca o data tuturor!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de cap de o perioada lunga de timp
- 4Dureri de cap si ameteli
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 2dureri de cap
- 3tratament psihoza... prietenul nu stie
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3dureri dese de cap
- 6dureri foarte dese de cap
- 3tumora sau nu?
- 3dureri de cap+milgamma N
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 1se vaita foarte tare de dureri de cap
- 1migrene
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 0dureri de cap in fiecare zi