Durere de cap in partea stanga
Buna ziua. De un an sau doi (nu stiu exact) am o problema ciudata tare. Odata la un interval de timp (nu este constant) ma apuca o durere de cap in partea stanga, mi se infunda nara stanga, ma doare ochiul stang... Toate pe partea stanga. Durerea incepe pe la pranz in jur de ora 12 foarte usor. Treptat, apar celelalte simptome si durerea creste considerabil pana seara si se intinde pe toata partea stanga a capului. Dimineata cand ma trezesc, sunt nou nout, urmand ca peste o saptamana, doua sa am iar problema asta. De la ce poate sa fie aceasta problema? Ma gandesc ca ar putea sa fie de la maseaua de minte.. A inceput sa creasca in urma cu un an cel putin si a iesit doar jumate. De vreo 6-7 luni nu mai creste deloc. Astept raspuns cat mai curand
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De mai bine de 5 luni am dureri de cap insuportabile...
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 3ma doare capul in fiecare zi...
- 2Afectiune neurologica?
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 6Formatiuni chistice la nivelul sinusului frontal drept
- 4ameteli si dureri de cap
- 3Stare de rau in tot corpul
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 6de aproape 2 luni numai imi simt capul...
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 0Indigestie
- 1Dureri de cap si sangerari nazale
- 2dureri, usturime in git, febra
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: