Durere de cap INSUPORTABILA
Ma doare capul foarte tare de cateva luni, la inceput imi mai trecea cu cate o pastila ceva, dar acum nu mai imi trece deloc...ma doare in special cand ma enervez sau ma supar.dar azi m-a durut foarte tare si am si vomitat tot ce mancasem.(nu e prima data) cand am eram mai mic, pe la varsta de 7-8 ani, am mers la medic, mi-a prescris o reteata si mi-a spus ca daca o sa me enervez ft tare la un moment dat exista riscul de a innebuni...acum am 22 ani si sincer imi trecuse capul, ma mai durea din cand in cand si imi trecea de la sine dar acum adorm cu durerea de cap si ma trezesc cu durea de cap insuportabila. nu am un program fix de odihna si nici de mancare pt ca lucrez faorte mult si ma simt mereu obosit...ce as putea face sa imi treaca durerea? de la ce ar putea fii? si am citit undeva ca daca te doare ft tare capul si vomiti ar putea fii vb de o tumoare, e adevarat? nu am timp sa merg la medic, dar pana atunci, ati putea sa ma ajutati cu cateva sfaturi? multumesc anticipat.
2 comentarii
Schimba-ti modul de viata si consulta un medic homeopat.
Medicina clasica nu pot sa-ti dea decat medicamente care te fac sa nu mai simti durerea care insa in schimb iti distrug ficatul si sangele care sunt de fapt chiar cauza durerii !
Veri sa nu mai simti durerea sau vrei sa nu o mai ai ????
Cand ai masina defecta nu te duci la electrician nici la brutar, te duci la un mecanic auto.
Degeaba vrei ca un brutar sa-ti repare masina ca nu are cum... dar de incercat poti.
Medicina clasica nu pot sa-ti dea decat medicamente care te fac sa nu mai simti durerea care insa in schimb iti distrug ficatul si sangele care sunt de fapt chiar cauza durerii !
Veri sa nu mai simti durerea sau vrei sa nu o mai ai ????
Cand ai masina defecta nu te duci la electrician nici la brutar, te duci la un mecanic auto.
Degeaba vrei ca un brutar sa-ti repare masina ca nu are cum... dar de incercat poti.
0
23-07-2009, ora 19:45
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Trebuie sa consultati un medic...Nu exista NU am timp, exista doar nu vreau, nu este important, nu am de ce, nu stiu etc.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Amețeli - cauze probabile
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie