Durere de cap jumătatea dreaptă

02-09-2019
AnIo94
Nu este medic/terapeut
AnIo94
Buna ziua,

Deoarece circa un an de zile am avut dureri îngrozitoare de cap pe partea dreapta, dureri ce la Rmn s-a dovedit că nu au o cauza neurologica(Rmn efectuat in noiembrie 2018), am consultat un stomatog și am.scos o măsea de minte din partea dreapta-sus.(măsea care mă durea și ea destul de rău). Aproximativ o lună după extractie totul a fost în regulă, nu am mai.avut acele dureri, însă de 3 săptămâni au reapărut. Apar doar pe jumătate a dreapta a capului, și se manifestă doar cand mă ridic din pat/de pe scaun...la schimbarea poziției incepe sa zvâcnească zona gingiei, dintele de langa maseaua de minte care a fost extrasa, jumătatea dreaptă a feței, tampla, și partea din spate a capului. Durerea cedează destul de greu, și doar cu antiinflamatoare. Am fost la mai multi medici:stomatolog, ORL, neurolog, am efectuat mai multe analize și nimeni nu știe ce să îmi zică că am. Mă puteți ajuta va rog cu un sfat? Unde sa mai merg? Durerea este insuportabila și îmi afectează mare parte din activitatile zilnice. Mulțumesc.
3 comentarii
0
05-09-2019, ora 22:59
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Daca nu ati facut, va recomand sa faceti si un RMN de coloana cervicala. Ce varsta aveti si ce fel de munca desfasurati ?

dr Petre Muresan
0
05-09-2019, ora 23:05
AnIo94
Nu este medic/terapeut
AnIo94
Buna seara,
Voi incerca sa fac și RMN pt cervicala. Am 24 de ani, și sunt inginera. Lucrez mult la calculator. În copilărie am fost diagnosticata și cu scolioza.
0
06-09-2019, ora 20:48
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Scolioza, plus pozitia de la calculator pot duce la modificari de coloana cervicala care sa dea asemenea dureri. Va recomand sa apelati la un centru medical specializat in tratamente de acest gen.

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: