Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului

Buna ziua, poate cineva sa imi raspunda la o intrebare?Am scos nervul de la un dinte si dupa 6 zile a inceput sa ma doara dintele.durerea este insuportabila daca mananc pe dinte si suportabila dar sacaitoare tot timpul.Doctorul nu mi a facut opturatia de canal dupa 6 zile mi a pus doar un pansament si ceva plomba spunandu mi sa revin peste 7 zile ca ar gtrebui sa cedeze durerea si atunci imi face opturatia de canal.Intre timp pot lua nurofen.Doctorul nu isi poate explica de unde vine durerea deoarece am facut radiografie inainte de scoaterea nervului si radacina este buna.
De la ce este durerea ? si ce ma nelinisteste este ca dupa ce voi face opturatia de canal dintele va fi pilit si urmeaza sa fie imbracat, oare ma doare si sub lucrare ?cat timp ar trebui sa ma astept ca apoi sa fac lucrarea ?
Multumesc si sper sa primesc un rspuns cat mai urgent.
De la ce este durerea ? si ce ma nelinisteste este ca dupa ce voi face opturatia de canal dintele va fi pilit si urmeaza sa fie imbracat, oare ma doare si sub lucrare ?cat timp ar trebui sa ma astept ca apoi sa fac lucrarea ?
Multumesc si sper sa primesc un rspuns cat mai urgent.
1 comentarii

Nu sunt medic, insa iti pot impartasi experienta mea, intrucat am si eu trei molari pentru care am fost nevoita sa omor nervul.
La niciunul nu am avut niciun fel de probleme, dureri odata cu scoaterea nervului. Nici macar un minut.
Sper totusi sa iti raspunda si un medic dentist intrucat fiecare persoana e diferita si poate reactiona diferit ma gandesc..
La niciunul nu am avut niciun fel de probleme, dureri odata cu scoaterea nervului. Nici macar un minut.
Sper totusi sa iti raspunda si un medic dentist intrucat fiecare persoana e diferita si poate reactiona diferit ma gandesc..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri mari masea de minte
- 4Durere canin cu nerv scos
- 5Lucrare dentara nereusita
- 4Durere canin
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 2durere de masea
- 9Durere la premolar cu nerv scos
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 2scoatere nerv sau doar plomba
- 1Durere masea, nerv extras si aplicată plomba
- 1Durere masea
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 2Durere masea
- 3Dureri dentare fără cauza
- 0Dureri de masea
- 1Inflamație măsea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti Extirparea nervului nervul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: