Durere de dinti, cap si la urechea stanga

Totul a inceput aseara de la o durere de dinti...durerea era sacaitoare si de nesuportat, ma durea atat dintii cat si capul cu urechea stanga (durerea se manifesta doar p partea stanga).
Acum mi s-a umflat gingia si ma doare in continuare. V-as fii recunoscatoare daca mi ati recomanda un medicament ceva sau un remediu.
Astept raspunsul dvs!
Acum mi s-a umflat gingia si ma doare in continuare. V-as fii recunoscatoare daca mi ati recomanda un medicament ceva sau un remediu.
Astept raspunsul dvs!
6 comentarii

Am impresia ca ati ratat ocazia astazi sa va faceti bine, mergand la un stomatolog...si va asteapta o noapte lunga si grea...
O infectie dentara se trateaza la stomatolog...orice alt remediu..este o solutie de moment!
Luati un antibiotic(ampicilina, doxiciclina, cefalexina..s.a+ algocalmin+aspirina) local clatiti gura cu ser fiziologic(apa +sare de bucatarie)..solutia ajuta la scaderea edemului local...implicit scade tensiunea tesutului, presiunea asupra nervului si scade durerea.
Maine dimineata urgent la stomatolog
O infectie dentara se trateaza la stomatolog...orice alt remediu..este o solutie de moment!
Luati un antibiotic(ampicilina, doxiciclina, cefalexina..s.a+ algocalmin+aspirina) local clatiti gura cu ser fiziologic(apa +sare de bucatarie)..solutia ajuta la scaderea edemului local...implicit scade tensiunea tesutului, presiunea asupra nervului si scade durerea.
Maine dimineata urgent la stomatolog

eu am avut o problema mult mai grava, defapt nici nu puteam sa intredeschid gura decat sa mananc biscuitzi, ceai shi ciorbe, singurul medicament ce imi atenua durerea era ketanol(pastile albastre/verzui shters) (a se face diferentza de ketonal, k e shi asta, zii doar farmacistei ca pentru dureri dentare);
dar asta doar pentru a putea trece cu somn peste o seara, 2oua;restul tzine de medic, vorba predecesorului;eu dupa ce am fost, in cateva ore mi sa descleshtat gura;
dar asta doar pentru a putea trece cu somn peste o seara, 2oua;restul tzine de medic, vorba predecesorului;eu dupa ce am fost, in cateva ore mi sa descleshtat gura;

credema ca stiu cum ii nici o durere nui la fel ca cea de dinti dar cum au spus si predecesori dute la dentist ce nu au spus e ca asteptarea costa adik daca nu mergi maine ci peste cateva luni sar putea sa suporti o extractie eu am patito de 2 ori inca si mam tratat de atuncea am o mica durere chiar si minora fuguta la dentist

Buna ! si eu am o problema care ma sperie rau.am fost miercuri la dentist pt extractia unei masele(penultima de jos din partea dreapta).Toate bune si frumoase nu m-a durut dupa ce a trecut anestezia.dar nu mai pot sa deschid gura am impresia ca s-a blocat, e groaznic nu pot sa mananc si ma doare:((( e groaznic incerc sa deschid si mai mult de 1 cm nu se poate daca fortez putin incepe sa ma doara si e deja a 4 zi si nimic...
Va rog sa imi raspunde-ti!
Va multumesc anticipat!
Va rog sa imi raspunde-ti!
Va multumesc anticipat!

sunt 2 posibilitati. sau ti.au fortat articulatia in momentul extractiei, au a ramas unrest de radacina care sa inflamat.
Acum seara poti sa aplici un ung. aniinflamator pe articulatie si muschi(diclofenac, indometacina, ketoprofen) + algocalmin si maine dimineata la stomatolog.
Acum seara poti sa aplici un ung. aniinflamator pe articulatie si muschi(diclofenac, indometacina, ketoprofen) + algocalmin si maine dimineata la stomatolog.

Va multumesc pentru un raspuns atat de rapid!maine am sa ma duc la stomatolog cu toate ca nu stiu ce ar putea face...sper ca nu vrea forteze...
Acum mi-am dat cu diclofenac si sper sa-mi fie mai bine
Va multumesc inca odata!
Acum mi-am dat cu diclofenac si sper sa-mi fie mai bine
Va multumesc inca odata!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Durere de cap la variatii de temperatura
- 3dureri de cap dupa ce m-am spalat cu apa rece (pe cap)
- 3sinuzita cu dureri de cap.
- 3Probleme de la masele.
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 6Cap, ochi, torace
- 2durere de cap de cateva zile
- 4Dureri de cap si pulsatii puternice la nivelul tamplelor.
- 10Imbracarea dintilor
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 1Durere ureche
- 3Dureri de cap.
- 3durere locala de cap
- 1durere de ureche
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 1dureri de cap in zona cefei
- 0Durere acuta de masea
- 2Durere ureche
- 2Durere foarte mari de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap dintii durerea de dinti Durere de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Abces dentar
- Otalgia - durerea de ureche
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Pulpita acută
- Edentația - pierderea dintilor
- Cefaleea la copil
- Anodontia
- Cariile la copii - dinți temporari
- Parodontoza
- Anatomia dintelui
- Dentitia la copii
- Dezvoltarea sistemului dentar
- Dentitia la adulti
- Tipuri de dinti
- Eruptia dentara
- De ce trebuie tratate cariile dinţilor temporari?
- Rezecția apicală
- Replantarea dentară
- Dentitia la copil - normal si patologic
- Durere de dinți
- Durere de urechi
- Modificări de culoare ale dinților
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: