Durere de dinti, chiar daca nu mai au nerv

28-12-2022
DumitruB
Nu este medic/terapeut
DumitruB
Am 53 de ani, mai am doar 7 dinti sus, si 7 jos!
Desi nu mai am nervi la nici unul, ma dor la atingere.
Am lucrare pe toti, de langa cativa s a retras gingia chiar dupa ce mi s a pus lucrarea.Stomatologii la care am fost, au spus ca am parodontoza, si mi s a retras si osul, si trebuie sa i extrag pe toti si sa pun proteze, atat sus cat si jos.
Durerea mi s a spus ca vine de la posibilele bacterii care au intrat pe langa gingia retrasa, am luat la recomandare antibiotic, dar dupa o saptamana, durerea a reaparut!
Nu mai stiu ce sa fac, daca cineva imi poate da un sfat, daca se mai poate salva ceva, sa nu ajung la proteze!
Multumesc mult!
1 comentarii
0
16-03-2023, ora 12:42
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Buna ziua,

din descrierea dvs., pare să fie o problemă avansată de parodontoză. De obicei, parodontoza este cauzată de bacterii care invadează țesutul din jurul dinților, ceea ce duce la inflamație și distrugerea țesutului osos care susține dinții. Din păcate, atunci când parodontoza progresează, poate fi necesar să se extragă dinții și să se pună proteze.

Cu toate acestea, înainte de a lua o astfel de decizie drastică, ar trebui să consultați un specialist în parodontologie, care poate evalua starea dvs. și poate recomanda cele mai bune opțiuni de tratament. Acesta poate include un program de igienă orală riguros, proceduri de curățare profesională a dinților și a rădăcinilor, intervenții chirurgicale precum transplantul de țesut gingival și tratamentul cu laser.

De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unui irigator oral, care poate ajuta la îndepărtarea bacteriilor din zonele greu accesibile ale gurii.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul