durere de genunchi si glezna

28-06-2010
claudia30
Nu este medic/terapeut
claudia30
Buna ziua
De aproximativ doua saptamani am dureri foarte mari la genunchiul drept si glezna dreapta. In urma cu o saptamana am mers la serviciul de urgenta al spitalului din localitate, pentru ca durerile erau insuportabile iar medicul meu de familie era in concediu. Medicul de garda de la UPU, m-a directionat catre medicul ortoped si in asteptarea acestuia mi-a fost administrat un calmant injectabil (algifen si ketonal) astfel ca pana sa fiu vazuta de ortoped, durerea de la glezna aproape trecuse. Mi s-a facut radiografie si medicul ortoped a pus diagnosticul de gonartroza.
Precizez ca am 32 de ani, 1, 68m inlatime si 52 kg greutate, deci nu sunt supraponderala. Sunt fumatoatre, dar nu mai mult de 7-8 tigari pe zi. De asemenea, anul trecut am fost diagnosticata in urma unor analize de rutina cu tombocitopenie, acestea avand o valoare de 135.000. Acest lucru l-a spus si la ultimul control medical, la ortoped, motiv pentru care acesta mi-a prescris Tramadol si Synotabs.
Urmez acest tratament de o saptamana si nu se vede nici o imbunatatire. Parca genunchiul ma doare din ce in ce mai tare, iar glezna mai ales cand cobor scarile. Mai nou, durerea, a coborat si catre articulatiile degetelor de la picioare. Nu va spun ca e un adevart chin sa merg.
ce trebuie sa fac in continuare?
Numarul scazut de trombocite are vreo legatura cu aceste dureri?
1 comentarii
0
29-06-2010, ora 23:37
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Asa dupa cum o descrieti, durerea este mai curand datorata unui sindrom compresiv radicular (hernie de disc).
Incercati cu un consult la neurochirurg.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns