Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii

va rog sa ma ajutati cu un sfat.. am dureri de dinti, masele si gingii in toata partea stanga de sus a gurii... am fost la stomatolog mi-a facut film a zis ca nu am nimic.. mi-a recomandat apa de gura ossiodenta, dupa clatirea cu apa de gura scuip firisoare ca de sange, multe... cand vin de afara in casa la cald, incep sa ma doara dintii si gingiile, simt ca mi se misca ceva prin gingii si ca imi curge ceva pe dinauntru dintilor si maselelor, ma dor dintii pe dinauntru pana sus in gingie, si de la un timp imi amortesc dintii si simt ca imi pica jos din radacina.. mentionez ca toti dintii/maselele mi-s plombate in acea parte..
1 comentarii

Doar un consult complet va poate lamuri asupra situatiei.
E posibil sa aveti o parodontopatie nediagnosticata.
E posibil sa aveti o parodontopatie nediagnosticata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 0prestarium si dureri dentare
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 4durerea si alaptarea
- 7sex oral - doresc un rasp
- 5inceput usor de retragere a gingiei
- 5Carne crescuta pe langa lucrarea dentara?
- 3Durere masea tratata
- 2durere de masea
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 0Ajutati-ma! Durere de masea! (nervul este scos)
- 2Durere gingie la atingere sau cald
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 3Durere de masea
- 2Durere ureche si tampla
- 1Umflatura gingie
- 0Aștept un sfat de la un doctor stomatolog, va rog mult!!
- 0Ajutooorrr durere de dinți
Mai multe informații despre: Durerea de dinti gingia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: