Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii

va rog sa ma ajutati cu un sfat.. am dureri de dinti, masele si gingii in toata partea stanga de sus a gurii... am fost la stomatolog mi-a facut film a zis ca nu am nimic.. mi-a recomandat apa de gura ossiodenta, dupa clatirea cu apa de gura scuip firisoare ca de sange, multe... cand vin de afara in casa la cald, incep sa ma doara dintii si gingiile, simt ca mi se misca ceva prin gingii si ca imi curge ceva pe dinauntru dintilor si maselelor, ma dor dintii pe dinauntru pana sus in gingie, si de la un timp imi amortesc dintii si simt ca imi pica jos din radacina.. mentionez ca toti dintii/maselele mi-s plombate in acea parte..
1 comentarii

Doar un consult complet va poate lamuri asupra situatiei.
E posibil sa aveti o parodontopatie nediagnosticata.
E posibil sa aveti o parodontopatie nediagnosticata.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1prb cu gingia
- 6durere insuportabila de masea, iau tratament dar nu m-a lasat deloc
- 1Durere la masea - imbracata (de cateva luni) -
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 2dureri de cap cefalee nara infundata dureri de masele
- 2Probleme cu gingiile
- 0durere dinte dupa introducerea pastei de devitalizare
- 1Durere de masea.
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 1un sfat daca se poate
- 4Durere insuportabila