durere de la stift

05-11-2010
mystikl
Nu este medic/terapeut
mystikl
Ieri mi-au fost puse 2 stifturi, la introducerea celui de-al doilea am simtit ca a atins ceva probabil nervul, m-a durut vreo 3 ore iar dimineata nu mai simteam nimic insa dupa pranz insa m-a apucat o durere ingrozitoare. Acum nu stiu ce sa fac fiindca trebuie sa astept pana luni sa ajung la stomatolog. O sa treaca durerea sau o sa tina asa pana luni?
3 comentarii
0
05-11-2010, ora 23:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
faceti o radiografie.posibila fractura a radacinii.
0
09-11-2010, ora 22:49
zirconiu
Nu este medic/terapeut
zirconiu
Care este diferenta dintre cristalul de zirconiu si oxidul de zirconiu? Ce fel de bonturi folositi pt o coroana ceramica pe zirconiu? Prelucrati coroanele pe zirconiu prin tehnolohia CAD CAM?
0
10-11-2010, ora 23:59
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
buna seara.ce fel de bonturi??????...bonturle sunt dinti ( cu sau fara pivoti) slefuiti...pe care se cimenteaza coroanele.
Zirconiul se prelucreaza numai prin tehnica CAD-CAM. Se folosete oxidul de zirconiu si nu cristalele.(probabil va referiti la bijuterii cu cristale de zirconiu.nu au nicio legatura unul cu celalalt).
Aveti cunostinta de niste termeni medicali.dar sa nu-i amestecati intre ei !
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul