durere de la stift
Ieri mi-au fost puse 2 stifturi, la introducerea celui de-al doilea am simtit ca a atins ceva probabil nervul, m-a durut vreo 3 ore iar dimineata nu mai simteam nimic insa dupa pranz insa m-a apucat o durere ingrozitoare. Acum nu stiu ce sa fac fiindca trebuie sa astept pana luni sa ajung la stomatolog. O sa treaca durerea sau o sa tina asa pana luni?
3 comentarii
faceti o radiografie.posibila fractura a radacinii.
Care este diferenta dintre cristalul de zirconiu si oxidul de zirconiu? Ce fel de bonturi folositi pt o coroana ceramica pe zirconiu? Prelucrati coroanele pe zirconiu prin tehnolohia CAD CAM?
buna seara.ce fel de bonturi??????...bonturle sunt dinti ( cu sau fara pivoti) slefuiti...pe care se cimenteaza coroanele.
Zirconiul se prelucreaza numai prin tehnica CAD-CAM. Se folosete oxidul de zirconiu si nu cristalele.(probabil va referiti la bijuterii cu cristale de zirconiu.nu au nicio legatura unul cu celalalt).
Aveti cunostinta de niste termeni medicali.dar sa nu-i amestecati intre ei !
Zirconiul se prelucreaza numai prin tehnica CAD-CAM. Se folosete oxidul de zirconiu si nu cristalele.(probabil va referiti la bijuterii cu cristale de zirconiu.nu au nicio legatura unul cu celalalt).
Aveti cunostinta de niste termeni medicali.dar sa nu-i amestecati intre ei !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar