Durere de mână, umăr, ceafă, omoplat
Bună seara/ziua. Am și eu o problema și doresc să vă cer ajutorul. Mama mea în vârstă de 38 de ani, de câteva zile o doare zona omoplatului stâng, umărul, ceafă și toată mana stângă. Are o durere îngrozitoare de aproximativ o săptămână. A folosit diferite unguente și pastile, atât la câteva recomandari cât și la prescripția câtorva medici. Aceasta a luat Neuromultivit, Movalis, Omez, Diclofenac și Midocalm optând pentru administrarea orala deoarece călătoreste destul de mult și dacă ar opta pentru injecții, nu ar avea cine sa i le facă. Țin sa menționez ca aceasta durere a apărut într-o dimineață, deși ea nu face efort, nu ridica greutăți sau alte chestii. Ea tinde sa creadă ca a tras o curentul sau sunt niște vene încălecate însă nici sa doarmă pe acea parte nu poate de durere. Va rog să mă ajutați, va mulțumesc din suflet. O zi/seară bună.
1 comentarii
Buna ziua,
Nu exista in medicina notiunile de ""a tras-o curentul sau sunt niște vene încălecate''.
In schimb exista foarte probabil un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala).
Are nevoie, evident, de o examinare clinica la neurochirurg.
Cu stima,
Marius UIscatu
Chirurg ante-picior
Nu exista in medicina notiunile de ""a tras-o curentul sau sunt niște vene încălecate''.
In schimb exista foarte probabil un sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala).
Are nevoie, evident, de o examinare clinica la neurochirurg.
Cu stima,
Marius UIscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere de umar cu iradiere in spate si inspre palma
- 3dureri acute umarul stang
- 3Dureri de piept, coaste si umar
- 3Durere umar stang
- 3durere puternica la umar dupa chimioterapia pentru cancer de colon
- 20Dureri si cracmente articulare
- 6dureri de umar
- 4Durere poliarticulara, ma intensa in umeri
- 4Durere umar
- 13Bursita subacromiala si tendinita de supraspinos umar drept
- 1Durere umăr drept
- 2Durere de umar
- 0Durere umar drept
- 1Durere de spate intr-o parte
- 0Anemie B12 si durere de umar si gat legatura intre ele ?
- 2Ajutor ! Cred că am ceva grav după simptome ! durere în umărul, care radiază în mână
- 2Durere foarte acuta umar
- 7Înțepături în piept în stânga sus, care se întinde pana în umăr și spate
- 1Durere umar stang-polimialgie sau nu
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: