Durere de masea

27-01-2022
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Buna ziua.Am o problema mare la o masea.Am fost la medic cu ea mi-a facut tratament de canal si mi-a curatat locul dupa aceea mi-a pus plomba.Toate bune si frumoase pana cand vreo doua luni de zile m-a durut plomba.Am fost iarasi mi-a umblat la plomba a facut iar tratament de canal.Ma doare din nou.Ce credeti ca este?Ca nervul mi s-a spus ca e scos.Multumesc.
1 comentarii
0
20-03-2023, ora 04:53
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

există mai multe motive posibile pentru durerea dvs la masea, chiar și după ce ați făcut un tratament de canal. Iată câteva dintre cele mai comune:

Infecție: este posibil să existe o infecție în jurul vârfului rădăcinii, numită abces periapical, care poate cauza durere. Acest lucru poate fi rezolvat prin îndepărtarea infecției și retratarea canalelor. De preferat la microscop.

Retractarea plombei: plomba poate fi prea mare sau prea mică, ceea ce poate cauza durere și sensibilitate. Acest lucru poate fi corectat prin refacerea plombei.

Fractură dentară: dinții pot suferi fracturi, ceea ce poate duce la durere. Dacă acesta este cazul, poate fi necesară extracția dintelui sau alte proceduri.

Probleme ale articulației temporomandibulare (ATM): uneori durerea poate fi cauzată de probleme cu ATM, care controlează mișcările maxilarului.

Este important să consultați un medic dentist pentru a determina exact cauza durerii și pentru a lua măsurile necesare pentru a o trata.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună.
Adaugă un comentariu / răspuns