Durere de masea

27-01-2022
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Buna ziua.Am o problema mare la o masea.Am fost la medic cu ea mi-a facut tratament de canal si mi-a curatat locul dupa aceea mi-a pus plomba.Toate bune si frumoase pana cand vreo doua luni de zile m-a durut plomba.Am fost iarasi mi-a umblat la plomba a facut iar tratament de canal.Ma doare din nou.Ce credeti ca este?Ca nervul mi s-a spus ca e scos.Multumesc.
1 comentarii
0
20-03-2023, ora 06:53
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

există mai multe motive posibile pentru durerea dvs la masea, chiar și după ce ați făcut un tratament de canal. Iată câteva dintre cele mai comune:

Infecție: este posibil să existe o infecție în jurul vârfului rădăcinii, numită abces periapical, care poate cauza durere. Acest lucru poate fi rezolvat prin îndepărtarea infecției și retratarea canalelor. De preferat la microscop.

Retractarea plombei: plomba poate fi prea mare sau prea mică, ceea ce poate cauza durere și sensibilitate. Acest lucru poate fi corectat prin refacerea plombei.

Fractură dentară: dinții pot suferi fracturi, ceea ce poate duce la durere. Dacă acesta este cazul, poate fi necesară extracția dintelui sau alte proceduri.

Probleme ale articulației temporomandibulare (ATM): uneori durerea poate fi cauzată de probleme cu ATM, care controlează mișcările maxilarului.

Este important să consultați un medic dentist pentru a determina exact cauza durerii și pentru a lua măsurile necesare pentru a o trata.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul