durere de masea
buna!am avut o masea care sa rupt un colt une era cariata, apoi a inceput sa ma doara.am mers la doctor mia pus ceva un chit si a zis sa vin peste o saptamana.mam dus a scos chitul apoi a zis ca scoate nervu.nu mi a facut anestezie ma durut un pic la inceput apoi nu am mai simtit ce facea, am impresia ca a introdus ceva ca un ac si cred ca a ramas acolo si apoi la final a pus tot ceva alb alba ca chitul in loc la care am un gust mereu ca de pansament ceva de genu.nu ma durut dar noaptea am simtit o durere atunci cand srtrang un pic dinti sau cand mananc dar nu e o durere mare insuportabila.a zis dupa sarbatori sa merg sa il inbrace.este vro infectie ceva?sau e normal sa doara de la chitul ala dintr dinti?va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua. Dupa cum povestesti probabil ca ti s-a facut tratament de canal pe acel dinte si este normal sa ai o oarecare durere, mai ales cand mananci pe partea respectiva. Durerea poate dura 10-14 zile, asa ca nu te alarma; cedeaza la medicatie antiinflamatoare obisnuita. Este important sa continui tratamentul, sa ti se obtureze canalul/canalele dintelui etc.. Numai bine si sarbatori fara dureri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am ajuns la capatul puterii
- 4De 2 zile ma doare maseaua
- 1durere dinti
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 2Ma doare maseaua
- 0Durere molar dupa scoatere nerv
- 0durere de masea dupa plomba