Durere de masea cu nerv scos

110 comentarii 1 23 4 Înainte ›
0
08-08-2010, ora 23:18
Ursanu
Identitate neconfirmată
Ursanu
Sincer...nu prea este recomendat un anibiotic, deaorece nu intotdeauna is-hi face efectul necesar.si in plus cateodata poate sa fie invers, adica sa aveti complicatii dupa folosirea accestui antibiotic. Doar situatia dvs-ra nu este asa de grava, ca sa folositi numaidecat vreun antibiotic.
0
09-08-2010, ora 07:57
NICOLETUTZA
Nu este medic/terapeut
NICOLETUTZA
Buna ziua!Stimati medici stomatologi, va rog sa-mi cititi mesajul fiindca ma aflu intr-o situatie disperata, nu stiu unde sa ma mai duc iar stomatologii de aici nu mai au solutii.
Cosmarul meu cu dintii a inceput in urma cu aproximativ 2 ani.
A debutat cu o durere nu foarte mare (nu ca cea de nerv), dar aproape zilnica si fara sa pot localiza exact maseaua cu pricina, ci doar zona, maxilar, partea dreapta.
Asa parca sa fie si mai rea situatia au inceput alte dureri tot sus, dar de data asta in partea stanga.
Pe rand o sa povestesc toata patania mea.

Maxilar, partea dreapta:
In urma consultatiei si radiografiei se constata pulpita la al 2-lea premolar dar durerea persista si dupa tratamentul endodontic.Imi dau seama ca nu vine de aici, fiindca de la a 2-a sedinta mi se lucreaza fara anestezie si nu am probleme.Imi verifica toti dintii din jur, niciunul nu raspunde la percutie.Cum pe radiografie nu se vedea mare lucru, decid cu stomatologul sa lucram 2 dinti invecinati care puteau fi cauza durerii mele. (acesti 2 dinti aveau tratament endodontic facut in urma cu 2-3 ani)Lucreaza primul premolar, la cererea mea fara anestezie, si nicio problema.In alta sedinta lucram si primul molar, tot fara anestezie, si surpriza: pe primul canal intra fara probleme, pe celelalte doua numai ce introducea acul si simteam niste dureri insuportabile.Imi face anestezie, nu mai simt nimic si ma programeaza peste o saptamana.In aceastra saptamana am avut dureri cumplite de cap si in toata partea dreapta a fetei.Imi da jos materialul curativ si imi zice "se vede foarte ciudat", imi pune un medicament inauntru, imi prescrie si o reteta cu antibiotice si revin in 1 saptamana, pune plomba fara probleme dar dupa cateva zile simt aceeasi durere.Mi se recomanda rezectie apicala, ca ultima solutie, sau extractia.
Merg la alta clinica, la un specialist in endodontie, cu aparatura sofisticata, imi face radiografie, o vad si eu pe monitor :primul premolar pare ok, la al 2-lea premolar nu s-a ajuns la capat, la fel si la primul molar.Se apuca de treaba la primul molar si descopera al 4-lea canal, din nefericire durerile nu trec.Imi face rezectie apicala, gaseste infectie in radacina din stanga, unde erau 2 conducte care se uneau inainte de final si partea asta ramasese nelucrata si unul dintre conducte fusese perforat anterior, realizandu-se o cale falsa. Durerile continua si dupa interventia asta.Imi lucreaza si al 2-lea premolar care avea o radacina foarte lunga si curbata, tratamentul endodontic efectuat anterior (de alt medic) fiind prost realizat dar durerile persista.Medicul era innebunit ca nu isi da seama de ce poate fi, imi spune ca acum lucreaza empiric, decidem inpreuna o alta rezectie apicala ( la 3 luni dupa prima operatie) la al 2-lea premolar si la molar, taie toate radacinile dar nu poate ajunge la radacina din spate a molarului din cauza sinusului. Durerile continua, si dupa cateva luni decid extractia primului molar.La extractie, radacina din spate, unde nu s-a putut realiza rezectia apicala avea ceva mic in varf.Cei doi stomatologi prezenti au zis ca pare a fi tesut, ca nu este infectie.Mie mi-au lasat impresia ca nu prea stiau ce poate fi.Am intrebat daca este ceva grav, (eu m-am gandit la o tumora ) si au zis ca nu.A trecut 1 luna de la extractie dar tot am dureri, parca mai mari ca inainte.Pe parcursul acestor 2 ani am facut radiografii normale, rafiografii panoramice la dinti si tomografie a sinusurilor si nu s-a vazut nimic rau.Medicii de aici ridica din umeri iar eu sunt disperata fiindca nu vad nicio solutie.

Maxilar, partea stanga :
La 2 ani de la fixarea unei lucrari am inceput sa am dureri.Gingia nu era inflamata iar la radiografie se vedea ca dintii aveau tratament endodontic corect efectuat..Dupa cateva luni, netrecand durerile, am scos lucrarea si langa dintele stalp si dintele vecin (care nu facea parte din lucrare) era o gaura foarte adanca si osul era expus.Nici dupa 4 luni nu s-a inchis gaura si aveam dureri din ce in ce mai mari.Am hotarat sa-mi scot dintele stalp si sa-mi coase gingia pentru a se vindeca locul, intentionand sa-mi pun ulterior implanturiA trecut mai bine de o luna de la extractie si inca am dureri destul de mari in zona asta.

Va multumescdaca ati avut rabdare sa-mi cititi mesajul si va rog, daca banuiti ce as putea avea, dati-mi va rog un raspuns.Eu sunt plecata din tara si vin acasa in 3 luni, medicii de aici nu mai au solutii iar eu sunt la capatul rabdarii.
0
12-08-2010, ora 17:42
costinik
Nu este medic/terapeut
costinik
Buna ziua,
am fost ieri la dentist si mi'a descoperit o carie in josul maselei din spatele celei plombate cu nervul scos care credeam eu initial ca ma doare. de fapt acea carie ii dadea sensibilitate acesteia fiind pe partea ei. mi'a curatat'o.. mi'a pus medicament si o plomba provizorie. astazi am fost din nou pentru a'mi pune plomba finala. cand incalzea cu instrumentul acela ma durea putin si mi'a zis ca e din cauza ca emite un aer cald. mi'a recomandat sa ma spal o saptamana cu sensodyne pentru a mai calma durerea.
m'am intors acasa si am mancat ciorba.. ma doare la cald. daca musc pe ea sau beau apa rece nu ma doare.
ce sa fac?
0
19-08-2010, ora 01:32
Ursanu
Identitate neconfirmată
Ursanu
Dupa spusele dvs-ra se pare a fi o periodontita chronica si desigur trebiue sa megeti la un medic ca sa va faca un tratament endodontic la acei dinti, care va dor. Acasta ar fi unica solutie ptr.dvs-ra.
0
21-08-2010, ora 21:35
Mihaiii
Nu este medic/terapeut
Mihaiii
Buna seara, am si eu o problema am o masea care imi cam face probleme, povestea e asa am avut o plomba la maseaua dreapta jos, dupa mult timp cred ca vreo 3 ani mi-a picat plomba...nu m-am dus la dentis deoarece nu prea "am placerea", dupa ce mi-a cazut plomba am observat ca o parte mica din masea e rupta adica e gol acolo la fel si interioru maselei, problema e in felul urmator nu ma doare cand mestec cu maseaua in cauza, nici cand beau ceva rece/cald..doar ca ma ia asa cateodata o durere de ma tine 2-3 zile ma doare cand "pun masea peste masea " si stim ca am ca un fel de umflatura langa masea, care dupa cateva zile de luat oxacilina imi trece. intrebare e daca merg la dentist se poate rezolva doar cu o plomba sau e necesara o extractie sau omorarea nervului sau ceva de genul asta. Precizez ca plomba a cazut de ceva timp, si durerile apar din 4-4 luni sau mai mult.
0
22-08-2010, ora 09:31
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Oxacilina NU este pt dinti! Nu mai luati antibiotice fara recomandarea medicului.

Tratamentul la cabinet se face in functie de cit a mai ramas din dinte.
Daca nu a mai ramas mare lucru, ceea ce e foarte probabil tinind cont ca plomba a picat de mult timp, atunci se face extractie.
Daca a ramas ceva atunci se face tratament endodontic (scos de nerv, dezinfectare canale, obturare canale), reconstituirea dintelui si coroana deasupra.
0
02-12-2010, ora 16:53
cilibiu
Nu este medic/terapeut
cilibiu
Buna seara. Am avut o carie la o masea si initial medicul dentist a zis ca o sa fie nevoie sa scoata nervul insa dupa ce a intaintat cu freza a zis ca e aproape de nerv dar nu mai trebuie scos. Am pus plomba si nu am avut probleme cu maseaua pana acum o saptamana cand ma deranja cand beam apa rece, dar era o durere usoara. Am zis sa nu aman si m-am dus la medicul denstist si a zis sa scoatem nervul. Mi-a pus un pansament cu o slutie, pentru a omora nervul si am revenit peste 2 zile. Nervul nu murise si am repetat tratamentul. Cand am fost a 3-a oara nervul murise si a zis ca l-a scos. Mi l-a scos cu un ac care invartea pe acolo si apoi imi dadea cu ceva prin canal ( ca o pila de ascutit, sau ceva mai zimtat, nu am vazut-o dar asa simteam cand facea cu ea ) si facea miscari de dute vino pe peretii canalului. Masea nu m-a durut deloc pana aseara. Aseara a inceput sa ma doara cand calca pe maseaua de jos. Pot sa zic ca ma durea foarte tare, deoarece ma treceau toate apele cand calca pe maseaua de jos. Spre dimineata nu m-a mai durut si am fost la medic sa-mi obtureze canalul. Cand am ajuns acolo s-a mai uitat pe canale, i-am spus de durere si baga acul ala si ma intreba daca inteapa sau ma doare. I-am zis ca ma doare si mai era o parte din nerv care nu era scos si cred ca nici nu murise deoarece ma durea foarte tare. A zis daca suport sau vreau sa-mi faca anestezie si am intrebat-o cum e mai bine. A zis ca e mai bine fara anestezie ca stie ca sa avanseze cu acul ala si daca nu imi face anestezie poate sa-mi si obtureze canalul dupa ce-l scoate. M-a durut putin dar a reusit sa scoata tot nervul si a obturat canalul. Acum nu ma mai doare deloc dar a reaparut durerea aia cand calca pe cealalta masea. In rest nu am nici o problema cu ea. Ma doare doar cand pun presiune pe ea. Si daca o atin usor cu maseaua de jos ma doare insa nu mai este durerea de aseara. Cand m-am spalat pe dinti si am dat peste locul unde am pansamentul m-au trecut toate apele. Este normala aceasta durere? Maine trebuie sa ma duc sa-mi puna plomba.dar nu vreau sa ma duc sa-mi puna plomba si sa am aceasta sensibilitate.sau sa-mi zica ca o sa treca in 2, 3 5, zile.vreau sa aud si parerea altui specialist.
Va multumesc!
0
02-12-2010, ora 20:32
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
Imediat dupa obturatia de canal pot sa apara dureri la presiune sau la atingerea cu limba, mai mult sau mai putin puternice si care pot sa persiste cateva zile. Deci, daca asa apare sensibilitatea, nu trebuie sa va faceti probleme. Este bine, inainte sa se puna plomba definitiva pe dinte, sa faceti o radografie pt a se vedea corectitudinea obturatiei de canal.
0
02-12-2010, ora 21:14
cilibiu
Nu este medic/terapeut
cilibiu
M-am mai linistit. Multumesc. Sensibilitatea respectiva o am din seara zilei in care mi-a fost extirpat nervul. Probabil doamna doctor are incredere in lucrarea facuta si de aceea nu mi-a zis sa mai fac radiografie. Credeam ca dupa ce este extirpat nevul maseaua este moarta si nu intelegeam de ce mai am durerile respective. Vad ca sensibilitatea respectiva s-a mai diminuat dar persista. Sensibilitatea se manifesta exact cand fac ce ati scris dumneavoastra in mesajul anterior. Am crezut ca ma doare doar unde mi-a pus doamna doctor un pansament si am dat cu unghea de la deget usor in masea. Chiar daca dat cu unghia in partea opusa tot apare sensibilitatea respectiva. Imi era teama deoarece credeam ca doamna doctor nu a extirpat tot nervul.Maine, o sa ma duc mai linistat la medic. Abia astept sa-mi plombeze maseaua, sa scap.
0
11-01-2011, ora 21:57
LauraDe
Nu este medic/terapeut
LauraDe
Buna seara ! Intai de toate vreau sa imi cer scuze in caz ca o sa pun o intrebare care deja a mai fost pusa. Am o problema cu o masea. Cu un an in urma am fost la medic pentru ca o aveam foarte cariata (am tot evitat pentru ca imi era frica :)) ). Mi-a scos nervul si mi-a pus plomba, insa din maseaua mea nu ramasesera decat doi pereti. Saptamana asta unul din perete a inceput sa se miste si a picat, a doua zi a picat si plomba. Acum nu am decat un perete care se misca foarte rau si care ma doare cand il ating. Vroiam sa intreb daca e grav ?E nevoie de operatie ca se se extraga radacina sau se poate rezolva mai usor... Va multumesc !
0
11-01-2011, ora 22:15
Ursanu
Identitate neconfirmată
Ursanu
Draga Laura ! Daca radacinele maselei sunt bine plombate endodontic, atuncea se poate inca de restaurat. Adica sa mergeti dvs-ra la medicul stomatolog sa va puna pivoti in radacinile maselei, iar pe urma sa o acoperiti cu o coronita metalica sau de metaloceramica.
0
12-01-2011, ora 08:47
LauraDe
Nu este medic/terapeut
LauraDe
Am inteles. Multumesc mult. O zi buna !
0
02-02-2011, ora 17:11
alex94
Nu este medic/terapeut
alex94
buna seara..am o intrebare...am fost astazi la medic si mi-a lucrat la o masea..cred ca mi-a scos nervul..maseaua era cariata si a curatat-o, iar apoi a lucrat cu niste ace in masea..si a tot scos ceva care cred ca era chiar nervul...intrebarea mea este: este normal sa ma doara maseaua dupa aceasta operatie? mi-a pus un pansament ( o pasta alba) si terbuie sa merg din nou miercuri, sa o plombeze permanent, cred...durerea pe care o simt nu este foarte intensa, dar e neplacuta...si daca aplic putina presiune pe masea, inceteaza...este normal?
va multumesc anticipat..
0
08-07-2011, ora 21:29
krissyka
Nu este medic/terapeut
krissyka
Acum cateva zile mancam la pranz ca de obicei si dintr-o data am simtit la maseaua din stanga sus un zgomot ca si cum s-ar fi rupt ceva dar nu m-a durut nimic pe moment. Apoi m-am uitat la plomba (maseaua respectiva este plombata-plomba se intinde pe 2 dintre masele-jumatate din fiecare; una are nervul scos, nerv care putrezise sub plomba si ma durea de innebuneam)' in fine, plomba nu avea nimic, nu imi era rupta maseaua. Cand am vrut sa mananc in continuare am observat ca nu mai puteam mesteca in maseaua respectiva. Am zis ca nu am patit nimic si dupa ceva vreme am luat o guma de mestecat. Cand sa mestec la maseaua cu pricina... durere maxima. Astfel ca de cateva zile nu mai mestec la maseaua asta, am fost la dentist, am facut radiografie nu apare nimic. Mi-a dat sa iau ketonal 3 zile si apoi mai discutam. Mentionez ca gingia dinspre cerul gurii din dreptul maselei prezinta o portiune rosie. Mi-e frica sa nu am ceva grav. O fi vorba doar de o inflamatie?
Multumesc anticipat.
0
14-07-2011, ora 13:44
griguta
Nu este medic/terapeut
griguta
Buna ziua. Am o intrebare (totdeauna la dentist stai cu gura deschisa nu poti intreba mai nimic, cand termina de lucrat spune geva de genul "nu manacati doua ore, veniti in ziua X. urmatorul..." te duci bou si vii vaca.)
- acum o saptamana mi s-a facut anestezie mi s-a scos nervul, tratament pe canal, pansament si totusi am dureri care se accentueaza noaptea.
-am reusit sa intreb daca este nevoie de antibiotic mi-a spus " NU antibiotic am pus, eu, acolo local si totusi de ce ma doare ????????????????/ ma poate ajuta cineva cu un sfat?????????
0
03-08-2011, ora 02:16
karina.m
Nu este medic/terapeut
karina.m
buna.va rog sa ma ajutati. acu 7 zile am fost la stomatolog dupa ce am tras curent si s-a tras la o masea cariata pe care nu mancam de ceva timp deoarece ma durea groaznic.La prima sedinta mi-a scos nervul fara anestezie deoarece a spus ca este mort.Dar inca aveam o sensibilitate la masea deoarece aveam infectie la radacina.Mi-a lasat maseaua deschisa si mi-a spus sa trag din ea.La a 2-a sedinta mi-a frezat, bagat acele 2 ace si mi-a pus vata.La a 3-a sedinta am simtit o mica impunsatura cand a bagat acul in ea (m-am gandit ca a ajuns la radacina cu acul ) si mi-a pus pansament cu un medicament si o plomba provizorie urmand sa ma prezint urmatoarea zi si cu o radiografie (a 2-a, prima am facut-o la inceput).In urmatoarea zi i-am spus ca nu m-a durut pansamentul si ce mi-a facut decat cand apasam pe masea, iar doctorita mi-a spus ca imi pune alt medicament.Dar cand s-a uitat la radiografie a spus
ca am o anomalie si o radacina nu este dreapta si ca nu stie daca poate sa ajunga pana jos pe canal.Dar se pare ca a ajuns dupa ce mi-a mai dat cu freza pt ca am simtit o durere (o intepatura puternica) si doctorita mi-a spus ca probabil a mai ramas o bucatica de nerv viu pe acel canal.Mi-a pus alt tratament si m-a trimis acasa (m-a durut foarte tare ca inainte de a incepe lucrarea...e posibil sa-mi fi pus ceva sa-mi omoare si acea bucatica ramasa de nerv?)urmand ca a2-a zi, adica astazi sa ma duc sa imi scoata sub anestezie acea bucatica de nerv sa ce o fi.Intrebarea mea este daca e posibil sa fi avut nervul mort iar acum sa mai am o bucatica din el viu?Imi este foarte frica si as vrea sa stiu daca nu poate sa-mi puna ceva sa-mi omoare bucatica de nerv ramas pt ca nu as vrea sa imi faca anestezie...am auzit ca doare tot procesul.Vineri plec din tara sa stau 2 saptamani.cum este mai bine sa fac?va rog sa ma ajutati.multumesc
0
03-08-2011, ora 09:35
fluturashhhhh
Nu este medic/terapeut
fluturashhhhh
aceiasi problema o am si eu.am avut 2 carii si am fost la dentist...mi-a curatat, mi-a scos nervii de la ambii dinti(lopatari) si vreau sa zic ca de 1 luna de zile de cand mi-a scos nervii tot ma dor cei 2 dinti si simt o zvacnire...a spus ca nu mii poate plomba din moment ce ma dor.ce e de facut? ce este posibil sa am?vreo infectie, cv?nu mai suport sa ma duc la 3 zile sa mi faca spalaturi sa mi bage ace si sa mi puna pansament sau sa mii lase liberi...m-am saturat:(.help me!
0
03-08-2011, ora 23:46
karina.m
Nu este medic/terapeut
karina.m
am fost si mi-a scos al 2-lea nerv d la masea care era viu.:|...a durut ca naiba, nu a prins anestezia.si cel mai tare m-a durut cand mi-a pus pasta p canal sau ce era aia..toate astea pt ca am infectie la acea radacina (puroi).Mi-a pus alt tratament si inca ma doare cand apas pe masea.este normal????peste cateva zile o sa plec din tara si a spus ca ma lasa asa pana vin (cu plomba provizorie 12 zile?!!! ).intrebarea mea este daca are cum sa nu-mi treaca infectia luand antibiotic amoxicilina o data la 6 ore ?
0
04-08-2011, ora 00:07
karina.m
Nu este medic/terapeut
karina.m
am citit ceva despre drenaj prin taierea gingiei.se poate sa ajung la asa ceva?!am ambii nervi scosi.:| va rog sa ma ajutati.
0
04-08-2011, ora 08:25
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
ufff...tratamentele acestea de canal facute, uneori, ...ca sa fie facute si nu gandite, de cele mai multe ori in 10 minute...
0
04-08-2011, ora 16:44
karina.m
Nu este medic/terapeut
karina.m
adica nu e bine ce mi-a facut?acum nu mai am nervi la masea dar sub ea a aparut din nou o umflatura (sub gingie) ca inainte de lucrare.va rog sa ma lamuriti si pe mine.maseaua nu mai mai doare asa de tare cand apas pe ea.
0
05-08-2011, ora 08:43
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
problema persista, nu?.undeva, ceva, nu a mers asa cum trebuie.
0
06-08-2011, ora 16:00
fluturashhhhh
Nu este medic/terapeut
fluturashhhhh
buna ziua.am o problema...mi-am scos nervi de la 2 dinti(lopatari) acum 1 luna de zile si tot ma dor dintii...mi-a facut spalaturi, drenaj, mi-a schimbat pansamentul de mai multe ori, am luat antibiotic, mi-a bagat calciu pe canale...dar degeaba.nu pot musca, knd ma lovesc usor in ei ma dor.dentistul mi-a spus ca e posibil sa am o sensibilitate, dar chiar asa sa nu-mi treaca...ar trebui sa mi plombez dintii pentru ca a curatat caria, scos nervii dar tot ma dor la atingere;mai nou si knd ma spal pe dinti.ce e de facut, ati trecut prin ceva asemanator voi sau cnva apropiat?daca da spuneti-mi ce pot face.va multumesc, o zi buna
0
06-08-2011, ora 16:46
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Ar trebui facute radiografii inainte şi după tratamentele de canal. Astfel se va vedea ce era inainte, cum sunt canalele şi respectiv obturaţiile de canal. Iar ptr dinţii devitali tratamentul indicat este pivot şi coroană, nu plombă.
0
07-08-2011, ora 11:37
fluturashhhhh
Nu este medic/terapeut
fluturashhhhh
multumesc pt raspuns...
0
09-08-2011, ora 19:58
roxxana_90
Nu este medic/terapeut
roxxana_90
Buna seara!am si eu o problema cu o masea care a fost plombata anul trecut si medicul dentist mi-a omorat nervul cu un pansament si a sustinut ca nu a ramas nimic care sa ma deranjeze iar acum la un an de la aceasta interventie mi-a aparut o durere la aceeasi masea si acelasi tip de durere.In momentul in care calc pe ea ma doare si am fost azi la un alt dentist decat cel care mi-a lucrat anul trecut si m-a pus sa fac o radiografie si mi-a aratat ca aveam un nerv ramas pe unul dintre canale si mi l-a scos cu acul.A umblat destul de mult cu acul si a scos tot sau cel putin asa cred.Dupa ce a trecut efectul anesteziei a inceput sa ma doara in acelasi fel maseaua adica atunci cand calc pe ea si ma doare si locul anesteziei ceea ce e normal.As vrea sa stiu care ar putea sa fie motivul pentru care ma doare acum.E posibil sa ma doara din cauza ca mi s-a umblat cu un pe canal si e locul inca nevindecat?Sau ce altceva?SI voiam sa mai zic ca mi-a dat reteta de piroxicam sa iau una pe zi si daca e bun ca nu am mai luat niciodata si ce altceva as putea sa iau pentru durerea asta care o am?Multumesc mult
0
23-08-2011, ora 09:01
Martin.Preidt
Nu este medic/terapeut
Martin.Preidt
Buna ziua. As avea si eu o intrebare. De 3 zile am dureri insupotabile in partea dreapta a maxilarului. Crezand ca este o infectie am luat amoxacilina, dar nu ma ajuta deloc. Asadar am ajuns la concluzia ca nu este o infectie ci nervul este expus pentru ca din acel dinte nu a rama mai nimic. Vroiam sa intreb ce pot sa fac pentru a reduce din durere deoarece nu imi permit sa merg la dentist decat cand iau salariul (peste 2 saptamani) si nu stiu cum ce sa fac in unrmatoarea perioada cu asemenea dureri. Exista vreun leac sau medicament care sa trateze direct durerea sau dentistul este unica solutie? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
0
23-08-2011, ora 14:14
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
ati raspuns singura in finalul expunerii problemei respective
0
10-09-2011, ora 11:08
AlexPosea
Nu este medic/terapeut
AlexPosea
Buna ziua! Sunt alex un copil de 17 ani cu o durere insuportabila de masele..Am fost la dentist m'i sa facut totul..mi sa spus k maseaua sa vindecat a fost curatata si mi sa pus o plomba...Dupa maxim 1 saptamana durearea a reaparut foarte tare...nu pot dormi noapte am incercat sa iau calmante gen ketorol, am luat si panadol..pur si simplu nu mai suport..cand ating de ea chiar si cu limba ma doare de mor.. astept un raspuns cat mai repede va rog mult
0
11-09-2011, ora 09:21
AlexPosea
Nu este medic/terapeut
AlexPosea
precizez k acum sa umflat foarte tare..si tot doare..plomba e inca acolo pentru k nu am apucat sa merg la dentist..e in concediu.
Adaugă un comentariu / răspuns
110 comentarii 1 23 4 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: