durere de masea dupa nerv scos

09-05-2012
n1coleta
Nu este medic/terapeut
n1coleta
Buna ziua tuturor. Am si eu o mica/mare problema: am fost vineri la dentist ptr o carie destul d urata. Mi-a scos nervu. Cand a inceput sa umble pe canale ma durea ingrozitor cu tot cu anestezie, a vazut ca am 4 canale. Dupa ce le-a curatat mi-a pus tratament, pasta si a zis sa iau ceva de durere daca o sa ma deranjeze in ziua respectiva. De atunci am avut dureri de nu puteam nici sa vorbesc sau sa dorm. Am fost marti la ea si cand a umblat iar pe canale a vazut ca unu este stramb/indoit. A pus si clor, o pasta mai galbena in canale, vata si niste firicele mici rosii (alea le'am mai vazut knd am plombat o alta masea) si pasta si a zis ca spera sa treaca durerea. Durerea nu a trecut... Am luat ketonal, algocalmin fiole si nimic :( Vineri ma mai duc la ea sa vad ce o sa mai faca, dar nu stiu cum o sa umble pe canale atunci.
1 comentarii
0
10-05-2012, ora 00:41
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Ti s-a facut o obturare de canal. Probabil pana vineri o sa-ti treaca durerea. O lunga perioada de timp vei simti un usor disconfort cand vei musca pe maseaua respectiva, dar trece. Este o inflamatie aparuta la contactul materialelor cu care e facuta obturatia si organismul tau. Trece cel mai bine cu Nurofen pentru durere.
Eu am facut mai multe obturatii la intervale scurte si o luna eram ca drogata de la atatea antiinflamatoare. Acum e bine.
Pentru linistea ta, mergi si mai fa un film la maseaua respectiva, ca vineri, cand mergi din nou la medic sa vada daca obturatia a reusit. daca nu, sa redeschida canalul.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul