durere de masea dupa nerv scos
Buna ziua tuturor. Am si eu o mica/mare problema: am fost vineri la dentist ptr o carie destul d urata. Mi-a scos nervu. Cand a inceput sa umble pe canale ma durea ingrozitor cu tot cu anestezie, a vazut ca am 4 canale. Dupa ce le-a curatat mi-a pus tratament, pasta si a zis sa iau ceva de durere daca o sa ma deranjeze in ziua respectiva. De atunci am avut dureri de nu puteam nici sa vorbesc sau sa dorm. Am fost marti la ea si cand a umblat iar pe canale a vazut ca unu este stramb/indoit. A pus si clor, o pasta mai galbena in canale, vata si niste firicele mici rosii (alea le'am mai vazut knd am plombat o alta masea) si pasta si a zis ca spera sa treaca durerea. Durerea nu a trecut... Am luat ketonal, algocalmin fiole si nimic :( Vineri ma mai duc la ea sa vad ce o sa mai faca, dar nu stiu cum o sa umble pe canale atunci.
1 comentarii
Ti s-a facut o obturare de canal. Probabil pana vineri o sa-ti treaca durerea. O lunga perioada de timp vei simti un usor disconfort cand vei musca pe maseaua respectiva, dar trece. Este o inflamatie aparuta la contactul materialelor cu care e facuta obturatia si organismul tau. Trece cel mai bine cu Nurofen pentru durere.
Eu am facut mai multe obturatii la intervale scurte si o luna eram ca drogata de la atatea antiinflamatoare. Acum e bine.
Pentru linistea ta, mergi si mai fa un film la maseaua respectiva, ca vineri, cand mergi din nou la medic sa vada daca obturatia a reusit. daca nu, sa redeschida canalul.
Eu am facut mai multe obturatii la intervale scurte si o luna eram ca drogata de la atatea antiinflamatoare. Acum e bine.
Pentru linistea ta, mergi si mai fa un film la maseaua respectiva, ca vineri, cand mergi din nou la medic sa vada daca obturatia a reusit. daca nu, sa redeschida canalul.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila