Durere de masea, posibil infectie.

Buna ziua,
De cateva zile m-a luat o durere de masea [de fapt, zona afectata nu mai are masea, deoarece mi-a cazut]. Intrebarea mea este daca o pot calma cu ceva pana cand pot ajunge la dentist, deoarece am incercat si metode naturiste si nu au dat roade. Multumesc celor care au citit si care mi-au oferit un raspuns. O zi buna. :)
De cateva zile m-a luat o durere de masea [de fapt, zona afectata nu mai are masea, deoarece mi-a cazut]. Intrebarea mea este daca o pot calma cu ceva pana cand pot ajunge la dentist, deoarece am incercat si metode naturiste si nu au dat roade. Multumesc celor care au citit si care mi-au oferit un raspuns. O zi buna. :)
3 comentarii

sunt multe analgezice care isi fac efectul pe moment pana ajungi la medic...aulin, nurofen, ibuprofen, mergi la farmacie

pana ajungi la dentist,
fa-ti un ceai concentrat de musetel si
la o cana de ceai (neindulcit) adauga o lingurita de bicarbonat de sodiu,
amesteca si
clateste gura.cu asta
cele bune.
fa-ti un ceai concentrat de musetel si
la o cana de ceai (neindulcit) adauga o lingurita de bicarbonat de sodiu,
amesteca si
clateste gura.cu asta
cele bune.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 4Extractie dentara
- 5rinosinuzita cronica
- 4Despre infectii dentare
- 8masea umflata de aproape o saptamana
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 4infectie dinte
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 0Infectie masea
- 4infectie dupa operatie canin inclus si chis inclus palatinal
- 1Infectie la masea.
- 0infectia dentare
- 1infectie masea
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 4Posibila infecție la măsea pusa
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 2Infectie la dinte
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 1Maseaua sinusala cu puroi se scoate sau se trateaza cu succes infectia?
Mai multe informații despre: Durerea de dinti infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: