Durere de masea si obraz.

12-02-2018
Suntano
Nu este medic/terapeut
Suntano
Hey!
Acum ceva timp am avut o problema la o masea. Era sensibila la rece, cald si dulce. Oricum, a trebuit sa mi'o plombez pentru ca aveam o carie si de atunci nu am mai avut probleme.
Acum ma doare aceeasi masea, si nu doar, ci si aia de langa. Sincer, as dori sa imi scot maseaua plombata pentru ca are o carie si la exterior iar acum se misca putin. Problema este ca cealalta nu are carie si e foarte sensibila la presiune, chiar si cand o ating foarte putin. A inceput sa ma doara si gingia si obrazul, iar la obraz simt o mica umflatura. Ar trebui sa precizez ca pare mai mult ca o durere oarba, pentru ca de fiecare data simt o presiune deranjanta pe ambele masele chiar daca da impresia ca se mai lasa durerea.
Oare ar trebui scoase amandoua? Nu as prea vrea sa le salvez pe niciuna dupa mine. Nu mai vreau sa mai simt durerile astea. Astazi ma duc la stomatolog dar mi'ar face placere sa citesc si o parere de la alti doctori.
1 comentarii
0
12-02-2018, ora 13:09
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
va rog sa ne atasati si noua o radiografie. Decizia de a scoate un dinte/ massa nu se ia decat daca este singura si unica varianta existenta, cel putin asa vedem noi lucrurile, la noi in clinica.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul