Durere de masea tratata cu apa!! Este adevarat!!

26-04-2010
Angel 27
Nu este medic/terapeut
Angel 27
Voi incepe prin a va spune ca sunt o mamica ce isi alapteaza la san bebelushul si deci, in cazul acesta antibioticele sunt contraindicate.Acum cateva zile ma luase o durere groaznica de masea.Nu stiam ce sa fac si nu puteam lua niciun medicament pt ca asta ar fi insemnat sa opresc alaptatul si nu doream in niciun caz sa-mi dau micutza peste cap cu un alt lapte. Am adresat totusi o intrebare pe acest site daca totusi ar exista ceva ce ma putea linisti..Am primit imediat un raspuns, unul ft convenabil mie din partea lui scarface care, dorea sa ma ajute chiar si in cazul in care eu nu puteam ajunge la o anumita farmacie.Dansul mi-a spus sa completez ce-mi va da de completat si ma va ajuta.Am acceptat si am facut un remediu pentru masea (remediu homeopat care nu ma afecta cu nimic si deci, nici pe fetita mea). Mentionez ca am facut vreo trei remedii pana l-am gasit pe cel potrivit afectiunii mele...nu se intampla nimic. Dupa ce l-am facut pe acel remediu care s-a dovedit a fi in sfarsit ceea ce mi se potrivea ( nu va trebuie decat un pahar, o bucatica de hartiesi putina apa!!), la ft putin timp am simtit o presiune in cap ft mare timp de cateva minute, dupa care am simtit ca durerea incepuse sa cedeze. Asa ca am continuat sa beau la intervale de cateva minute din acea apa si treptat durerea a disparut..A doua zi nu mai aveam aproape nimic..Ma simteam usurata ca am scapat de o asa durere cumplita si totul datorita unui om pe care ma bucur ft tare ca l-am cunoscut...SCARFACE..MULTUMESC!!! .Nu ezitati sa apelati la dansul, MERITA INCERCAT!!
8 comentarii
0
26-04-2010, ora 11:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sa nu credeti ca durerea de masea se poate trata cu apa "chioara... aici este vorba de copia la un remediu homeopat facut in apa cu o metoda deosebit de simpla ca in cazul de mai jos. Insa gasirea remediului necesita cunostine f. bune in homeopatie. Pt. a vindeca o astfel de durere ca si orice altceva este nevoie de a gasi (numele) remediul homeopat potrivit acelui pacient in acel moment caci apa in sine nu face nimic. http://forum.romedic.ro/prod/Durere_insuportabila_041603.html
0
26-04-2010, ora 11:46
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pardon, cel de sus era linkul gresit
http://forum.romedic.ro/prod/Durere_Insuportabila_042480.html
0
07-05-2010, ora 22:45
Agikad
Nu este medic/terapeut
Agikad
La inceput nici eu nu am crezut in aceasta minune dar la mine chiar a folosit! M-au prins sarbatorile pascale cu dureri de masea, dar cu ajutorul lui Scarface, am reusit sa trec peste acestea, erau niste dureri cumplite care nu treceau la nici un antinflamator. De atunci ii tot cer si alte remedii din domeniu homeopatiei, ca mi se pare foarte utile.
0
10-05-2010, ora 12:45
mazza_ro
Nu este medic/terapeut
mazza_ro
pt. scarface.

exista tratamente homeopate pt. vegetatii adenoide la copiii,
pt. a se evita operatia ?
0
24-12-2014, ora 15:16
Andra2014
Nu este medic/terapeut
Andra2014
As vrea si eu sa il rog pe scarface daca stie vreun remediu homeopat pt. durere de masea, dar care e sensibila la rece si ma doare cu tot cu ureche si gat, caci e masea de minte. Doctorita mi-a pus pansament sa-mi omoare nervul incet dar ma doare bestial de tare. Eu si alaptez si acum nu mai am la ce dct s merg fiind Ajunul. Am facut remediul cu coffea, dar n-a functionat. Pe deasupra m-a luat o stare de rau cu transpiratie si slabiciune. Sotul zice ca poate si din cauza ca am pus intr-un pahar de plastic de unica folosinta. As fi f. recunoscatoare daca as primi un raspuns, ca nu mai pot de durere.Multumesc mult!
0
05-01-2023, ora 16:47
ariana09
Nu este medic/terapeut
ariana09
Buna
. As dori si eu sa iau legatura cu scarface.. Ma poate ajuta cineva, va rog?
0
19-03-2023, ora 08:36
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
@mazza_ro:

Există anumite remedii homeopate care pot fi utilizate pentru a trata vegetațiile adenoide la copii, dar eficacitatea acestor remedii nu este dovedită științific. În plus, există multe opinii contradictorii cu privire la eficacitatea și siguranța acestor remedii. În general, medicii homeopați încearcă să trateze persoana în ansamblu, nu numai simptomele bolii, prin utilizarea unor remedii naturale și non-invazive.

Este important să știți că orice tratament trebuie să fie discutat cu medicul pediatru și să fie efectuat sub supravegherea acestuia. În cazul vegetațiilor adenoide, tratamentul poate fi diferit în funcție de severitatea și simptomatologia specifică a afecțiunii. În cazurile ușoare până la moderate, medicii pot recomanda terapii neinvazive, cum ar fi spray-uri nazale cu steroizi sau tratamente cu antibiotice. În cazurile mai severe sau în cazul în care alte terapii nu au avut succes, medicul pediatru poate recomanda o intervenție chirurgicală.

În concluzie, nu există un tratament homeopat care să fie eficient și sigur pentru toți copiii cu vegetații adenoide și este important să discutați cu medicul pediatru despre opțiunile de tratament disponibile pentru copilul dvs. și să luați decizia împreună cu privire la cel mai bun plan de tratament pentru el.
0
19-03-2023, ora 08:39
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
@Andra2014:

În ceea ce privește durerea de măsea care este sensibilă la rece și se extinde în ureche și gât, poate fi necesar să luați un analgezic, precum paracetamolul sau ibuprofenul, pentru a ameliora durerea și inflamația. Este important să verificați cu medicul dumneavoastră pentru a se asigura că aceste medicamente sunt sigure pentru dumneavoastră în timpul alăptării.

De asemenea, puteți încerca și un remediu homeopat numit Belladonna, care poate fi util în cazul durerilor de măsele care sunt însoțite de inflamație, roșeață și senzație de căldură. Cu toate acestea, este important să discutați întotdeauna cu un medic homeopat înainte de a utiliza orice remediu homeopat.

În orice caz, durerea de măsea poate fi extrem de dureroasă și afecta calitatea vieții, deci este important să vedeți un medic dentist cât mai curând posibil pentru a obține un tratament adecvat și pentru a evita complicațiile.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •