durere de molar atunci cand il ating
Buna tuturor.
Am un molar tratat, nerv scos, care a trebuit sa i se puna o coronita in urma cu aproximativ 3 ani. De cateva saptamani simt durere atunci cand o ating, Precizez ca durerea este asociata cu senzatia de amortire si nu mai pot apasa pe ea.
Ce ar puea fi?
Am un molar tratat, nerv scos, care a trebuit sa i se puna o coronita in urma cu aproximativ 3 ani. De cateva saptamani simt durere atunci cand o ating, Precizez ca durerea este asociata cu senzatia de amortire si nu mai pot apasa pe ea.
Ce ar puea fi?
3 comentarii
cel mai probabil un tratament de canal incorect. o radiografie lamureste acest lucru
radiografie ok, posibila mineralizare. Din ce apare pe radiografie nu se explica durerea :(
se pare ca trebuie sa reintre pe canale pentru a "introduce" hidroxid de calciu. Spuneti-mi va rog, reamintesc ca exista o coroana dentara pe acest molar. Pentru a introduce hidroxid decalciu trebuie data jos lucrarea? Nu stiu daca o sa mai fie intreaga ca sa o cimenteze la loc. Si inca o intrebare, se face in mai multe sedinte sau numai odata? Multumiri anticipate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 99Durere insuportabila de masea
- 110Durere de masea cu nerv scos
- 4trebuie scor nervul ?
- 90Puroi la masea
- 9infectie la masea
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 6Anestezie dentara care m-a durut foarte tare
- 3durere de masea..
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 1problema masea
- 0durere masea.ureche si ce mai e pe langa :)
- 0Durere masesa
- 0Ajutati-ma! Durere de masea! (nervul este scos)
- 6Durere dupa extragere nerv
- 4Durere groaznica si masea innegrita
- 2Durere masea
- 2Durere de masea plombata
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
Mai multe informații despre: Durerea de dinti nervul dentar molarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: