durere de molar atunci cand il ating

28-07-2011
mikeleo
Nu este medic/terapeut
mikeleo
Buna tuturor.

Am un molar tratat, nerv scos, care a trebuit sa i se puna o coronita in urma cu aproximativ 3 ani. De cateva saptamani simt durere atunci cand o ating, Precizez ca durerea este asociata cu senzatia de amortire si nu mai pot apasa pe ea.
Ce ar puea fi?
3 comentarii
0
28-07-2011, ora 22:20
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
cel mai probabil un tratament de canal incorect. o radiografie lamureste acest lucru
0
02-08-2011, ora 15:43
mikeleo
Nu este medic/terapeut
mikeleo
radiografie ok, posibila mineralizare. Din ce apare pe radiografie nu se explica durerea :(
0
10-08-2011, ora 16:05
mikeleo
Nu este medic/terapeut
mikeleo
se pare ca trebuie sa reintre pe canale pentru a "introduce" hidroxid de calciu. Spuneti-mi va rog, reamintesc ca exista o coroana dentara pe acest molar. Pentru a introduce hidroxid decalciu trebuie data jos lucrarea? Nu stiu daca o sa mai fie intreaga ca sa o cimenteze la loc. Si inca o intrebare, se face in mai multe sedinte sau numai odata? Multumiri anticipate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: