durere de molar atunci cand il ating
Buna tuturor.
Am un molar tratat, nerv scos, care a trebuit sa i se puna o coronita in urma cu aproximativ 3 ani. De cateva saptamani simt durere atunci cand o ating, Precizez ca durerea este asociata cu senzatia de amortire si nu mai pot apasa pe ea.
Ce ar puea fi?
Am un molar tratat, nerv scos, care a trebuit sa i se puna o coronita in urma cu aproximativ 3 ani. De cateva saptamani simt durere atunci cand o ating, Precizez ca durerea este asociata cu senzatia de amortire si nu mai pot apasa pe ea.
Ce ar puea fi?
3 comentarii
cel mai probabil un tratament de canal incorect. o radiografie lamureste acest lucru
radiografie ok, posibila mineralizare. Din ce apare pe radiografie nu se explica durerea :(
se pare ca trebuie sa reintre pe canale pentru a "introduce" hidroxid de calciu. Spuneti-mi va rog, reamintesc ca exista o coroana dentara pe acest molar. Pentru a introduce hidroxid decalciu trebuie data jos lucrarea? Nu stiu daca o sa mai fie intreaga ca sa o cimenteze la loc. Si inca o intrebare, se face in mai multe sedinte sau numai odata? Multumiri anticipate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dinte fara nerv...dar cu probleme
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 13umflatura dupa scoaterea maselei
- 6durere insuportabila masea
- 110Durere de masea cu nerv scos
- 6operatie pt scoaterea nervului
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 20Durere insuportabila
- 9infectie la masea
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 1Durere la masea - imbracata (de cateva luni) -
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 1Detartraj+durere masea
- 1medicamente pentru durere de masea necariata
- 2ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba
- 2Durere de dinti si urmeaza sa plec joi in excursie, rog urgent o parere.
- 2durere de masea
- 0Durere masesa
- 1Durere masea
- 6Durere dupa extragere nerv
Mai multe informații despre: Durerea de dinti nervul dentar molarul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: