durere de picioare
Am 27 de ani si de aproximativ un an de zile acuz dureri de picioare, de la genunchi in jos, seara si dimineata.
Am tot amanat sa merg la doctor crezand ca-mi va trece dar vad ca durerea persista. Ce-mi puteti spune?
Am tot amanat sa merg la doctor crezand ca-mi va trece dar vad ca durerea persista. Ce-mi puteti spune?
2 comentarii
Mergi la un consult de specialitate. Pana atunci, incearca sa ti picioarele in apa calduta cu sare cate 10 - 15 minute in fiecare seara. Incearca asta timp de o saptamana. Daca vei simti o ameliorare, continua
buna ziua
sotul meu are 25 de ani si de cam un an si jumatate acuza dureri de in interiorul coapselor, zice ca simte ca nu parca nu ar circula singele cum trebuie . Aceste dureri apar seara inainte de somn si dimineata cind se trezeshte. Ce sfaturi imi puteti da? Ce fel de doctor ar trebui sa consultam? Va multumesc anticipat
sotul meu are 25 de ani si de cam un an si jumatate acuza dureri de in interiorul coapselor, zice ca simte ca nu parca nu ar circula singele cum trebuie . Aceste dureri apar seara inainte de somn si dimineata cind se trezeshte. Ce sfaturi imi puteti da? Ce fel de doctor ar trebui sa consultam? Va multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am mari dureri la picioare de la genunchi in jos pana la glezne inclusiv
- 4Laba piciorului umflata - nedureros
- 3durere de picior (interiorul labei piciorului)
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 7Dureri de picioare
- 3Ma dor picioarele
- 3probleme picioare
- 5de cateva zile am dureri de picioare si se aude cum pocnesc oasele
- 1Durere de picioare
- 0dureri de picior
- 0Durere picior !
- 1Durere picior drept
- 3Durere picior
- 5Durere laba piciorului drept
- 9De doua luni au inceput dureri atroce la picioare, mai ales seara
- 14Durere profunda la piciorul drept, intr-o parte a genunchiului, spre interior
- 1Durere la picior
- 7durere de sold drept pana sub genunchi
- 1Am nevoie de un sfat neurologic
- 8Durere picior stang
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: