durere de picioare
Am 27 de ani si de aproximativ un an de zile acuz dureri de picioare, de la genunchi in jos, seara si dimineata.
Am tot amanat sa merg la doctor crezand ca-mi va trece dar vad ca durerea persista. Ce-mi puteti spune?
Am tot amanat sa merg la doctor crezand ca-mi va trece dar vad ca durerea persista. Ce-mi puteti spune?
2 comentarii
Mergi la un consult de specialitate. Pana atunci, incearca sa ti picioarele in apa calduta cu sare cate 10 - 15 minute in fiecare seara. Incearca asta timp de o saptamana. Daca vei simti o ameliorare, continua
buna ziua
sotul meu are 25 de ani si de cam un an si jumatate acuza dureri de in interiorul coapselor, zice ca simte ca nu parca nu ar circula singele cum trebuie . Aceste dureri apar seara inainte de somn si dimineata cind se trezeshte. Ce sfaturi imi puteti da? Ce fel de doctor ar trebui sa consultam? Va multumesc anticipat
sotul meu are 25 de ani si de cam un an si jumatate acuza dureri de in interiorul coapselor, zice ca simte ca nu parca nu ar circula singele cum trebuie . Aceste dureri apar seara inainte de somn si dimineata cind se trezeshte. Ce sfaturi imi puteti da? Ce fel de doctor ar trebui sa consultam? Va multumesc anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri in jurul degetului mare de la picioare
- 5dureri puternice ale picioarelor
- 19Durere talpa
- 6afectiuni cardiace?
- 6Dureri ale mainilor si picioarelor la cel mai mic efort.
- 5Durere degete mici picior.
- 19Dureri care isi schimba locatia
- 5dureri ovare si picioare
- 7durere picior stang
- 5durere in picior cand stau mai mult pe scaun
- 11Durere picior stang
- 1Dureri in labele picioarelor
- 0dureri picioare copii
- 4durere de picioare groaznica, de aproape 2 ani
- 1durerea intepatoare cvadriceps
- 1Durere intensa picior
- 6Durere laba piciorului
- 9De doua luni au inceput dureri atroce la picioare, mai ales seara
- 1Durere care nu trece ( laba piciorului )
- 3Durere picior
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: