durere de picioare

Am 27 de ani si de aproximativ un an de zile acuz dureri de picioare, de la genunchi in jos, seara si dimineata.
Am tot amanat sa merg la doctor crezand ca-mi va trece dar vad ca durerea persista. Ce-mi puteti spune?
Am tot amanat sa merg la doctor crezand ca-mi va trece dar vad ca durerea persista. Ce-mi puteti spune?
2 comentarii

Mergi la un consult de specialitate. Pana atunci, incearca sa ti picioarele in apa calduta cu sare cate 10 - 15 minute in fiecare seara. Incearca asta timp de o saptamana. Daca vei simti o ameliorare, continua

buna ziua
sotul meu are 25 de ani si de cam un an si jumatate acuza dureri de in interiorul coapselor, zice ca simte ca nu parca nu ar circula singele cum trebuie . Aceste dureri apar seara inainte de somn si dimineata cind se trezeshte. Ce sfaturi imi puteti da? Ce fel de doctor ar trebui sa consultam? Va multumesc anticipat
sotul meu are 25 de ani si de cam un an si jumatate acuza dureri de in interiorul coapselor, zice ca simte ca nu parca nu ar circula singele cum trebuie . Aceste dureri apar seara inainte de somn si dimineata cind se trezeshte. Ce sfaturi imi puteti da? Ce fel de doctor ar trebui sa consultam? Va multumesc anticipat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere picior de cateva luni
- 4fractura de falanga
- 4durere intre degetele de la picioare
- 4dureri de picioare
- 5dureri musculare la picioare, in special la cel stang
- 5durere picior stang, doar cand merg
- 14dureri de picioare
- 6Ma dor picioare si nu pot sa dorm
- 14Durere de picioare
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 10Problema la mers dupa picior in ghips!
- 3durerea de picior si genunchi
- 23durere in pulpa piciorului
- 4durere de picioare groaznica, de aproape 2 ani
- 1durere picior
- 3Durere picior
- 7durere pe os picior
- 7Durere picioare
- 8Durere picior stang
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: