Durere de picior

Incepand cu luna august a anului trecut a inceput sa ma doara talpa piciorluil in dreptul degetului inelar.Durerea apare doar dupa ce merg foarte mult si desi sunt sportiva nu apare in timpul antrenamentelor (de karate).Nu am suferit nici o leziune sau altceva de genul asta.Cam ce ar putea fi si ce as putea face? Multumesc anticipat.
2 comentarii

Poate fi o inflamatie a tendoanelor (tendinita) sau o tulburare de statica plantara (picior plat). Incercati unguente antiinflamartorii locale sau pastile, proceduri fizioterapice si eventual o radiografie a piciorului (ciocurile osoase apar in general la persoane in varsta, iar o microfractura a tarsului e putin probabila).

Cu mare titlu de probabilitate este vorba despre o metatarsalgie, o afectiune de origine mecanica, si care se poate eventual manifesta ca un sindrom al pseudonevromului Morton. Fizioterapia si antiiinflamatoriile nu au absolut nici un efect. Notiunea de "cioc" osos nu exista la nivelul piciorului ci doar la nicelul extremitatii proximale a familiei pasarilor. Metatarsalgiile nu au general o legatura prea stransa cu traumatologia oaselor retropiciorului (tarsului).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri puternice ale picioarelor
- 4fractura de falanga
- 9dureri picioare noaptea
- 11dureri de picioare de la genunchi in jos
- 12Dureri picioare
- 3durere la incheietura piciorului
- 6Dupa ce am plecat de la Baile Felix, am mari dureri de picioare
- 4durere picior stang
- 3Durere groaznica in piciorul stang
- 3Usturimea piciorului
- 5dureri sub fesa dreapta cand ma aplec
- 3durerea de picior si genunchi
- 6dureri puternice picioare... ce as putea sa am?
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 1durere picior drept
- 12Dureri ale piciorului si ale gleznei!
- 1Durere in spatele genunchiului
- 3Osteomul osteoid la nivel lombar (L4)
- 8Durere picior stang
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: