durere de picior cand stau jos

mereu cand stau jos simt o durere destul de deranjanta la nivelul piciorului stang (de la sold pana la genunchi)
5 comentarii

Buna seara!
Durerea nu este la nivelul piciorului, ci la nivelul soldului, coapsei si genunchiului.
In functie de varsta, greutate, profesie, sporturi practicate, antecedente de orice tip etc etc, cauza poate fi un traumatism local, o coxartroza, o gonartroza, o problema vasculara, reumatologica, metabolica dar mai ales clasica lombociatica, ca simptom al unei compresiuni radiculare (hernie de disc).
Consultati pentru inceput un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Durerea nu este la nivelul piciorului, ci la nivelul soldului, coapsei si genunchiului.
In functie de varsta, greutate, profesie, sporturi practicate, antecedente de orice tip etc etc, cauza poate fi un traumatism local, o coxartroza, o gonartroza, o problema vasculara, reumatologica, metabolica dar mai ales clasica lombociatica, ca simptom al unei compresiuni radiculare (hernie de disc).
Consultati pentru inceput un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

buna ziua.am si eu niste dureri de f mult timp care trec si reapar.testicul drept si piciorul drept.am fost la medici urologi am facut radiografii..echo...sange...nimik...doar aslo putin marit.ce puteti sa-mi recomandati sa fac va rog tinand cont ca la palpare sunt ok testiculele la urina e ok.si testiculele la palpare sunt legate prin niste articulatii...cea de la cel drept este tot timpu intinsa.tensionata...probabil deacolo vine durerea dar n-am gasit nici un raspuns...daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va rog.va multumesc

Buna ziua!
Pot fi zeci, poate sute de cauze: de la hernii inghinale pana la varicocel, de la colica renala si pana la probleme ale colonului etc etc.
Consultati un chirurg de chirurgie generala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Pot fi zeci, poate sute de cauze: de la hernii inghinale pana la varicocel, de la colica renala si pana la probleme ale colonului etc etc.
Consultati un chirurg de chirurgie generala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior

Buna seara! am o problema ! am dureri la nivelul bazinului ! in partea stanga ! durerea coboara pe piciorul stang ! am nisip la rinichi, probleme cu coloana ! poate fi din cauza nisipului la rinichi? atunci cand pun piciorul in pamant, ma doare, ma tine ! despre ce poate fi vorba? care e parerea dumneavoastra?
O seara buna ! multumesc
O seara buna ! multumesc

Buna seara!
Mai curand este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc).
Trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Mai curand este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc).
Trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 7dureri in jurul degetului mare de la picioare
- 4durere de picioare
- 6Ma dor incheieturile si picioarele
- 8durere de picioare
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 9Dureri ale piciorului stang
- 5dureri de picioare (intre genunchi si glezna), numai noaptea
- 5dureri de picioare ziua...
- 0Durere de la talpa prelungita catre genunchi
- 6durere si amorteala la piciorul stang
- 22Are dureri puternice in talpile picioarelor si arsuri
- 1durere picior drept
- 5Durere laba piciorului drept
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 3Durere picior
- 1Laba piciorului inflamata cu dureri
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 2Durere sub genunchi
- 1Cumplita durere de picior
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: