Durere de spate, omoplatul stg.nu cedeaza

03-02-2019
MIKY1980
Nu este medic/terapeut
MIKY1980
Buna seara, Am vârstă de 38 ani și de prin noiembrie anul trecut a apărut o durere in zona omoplatului stg.aproape de coloana, de fapt durerea este mai veche, câțiva ani, dar era suportabila.Insa au apărut alte simptome mult mai deranjante:amorțeală mana stg.cu precădere ultimile 2 degete, furnicături, uneori durerea urca până la ceafă și îmi amorțește ușor partea stg.a capului.med.de familie mi a dat Nurofen și a recomandat consult reumatolog și neuro.La reutamatologie au zis că am un mușchi atrofiat, mi au făcut o injectie și să revin daca nu trece.N a trecut.La neuro am făcut RMN cervical_totul ok.ulterior mi a prescris EMG.Concluzie:radiculopatie C7-C8-T1stg. L5-S1dr.posibila radiculopatie C8 dr.si L5-S1stg.-poliradiculopatie motorie, axonala, asimetrica. Mă poate ajuta cineva cu concluzia de mai sus?La ce ar trebui să mă aștept? Ce investigații mai trebuie făcute? Mulțumesc în eventualitatea unui răspuns!
5 comentarii
0
03-02-2019, ora 21:24
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Probabil va confruntati cu o hernie de disc cervicala.
Trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
04-02-2019, ora 19:09
MIKY1980
Nu este medic/terapeut
MIKY1980
Buna seara, Mulțumesc pt.recomandare. Mi am făcut programare la neurochirurg.Insa am o nelămurire, hernia de disc cervicala nu ar trebui să iasă la RMN?Eu tocmai mi am făcut și nu a ieșit nimic.Cu mulțumiri!!!
0
04-02-2019, ora 21:14
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
RMN-ul nu este o explorare omni-potenta si omni-scienta.
Foarte adesea, in functie de cel ce efectueaza explorarea, pot trece cu vederea nenumarate detalii de acest gen.
Examinarea clinica este capitala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
06-02-2019, ora 15:41
MIKY1980
Nu este medic/terapeut
MIKY1980
Buna, Oare știe cineva, pot apărea dificultate în respirație din cauza coloanei? De trei zile tot casc și respir greu, nu mă doare in piept, doar in spate omoplatul stg.simt că nu am aer suficient.Multumesc.
0
25-02-2019, ora 19:04
zoppo
Nu este medic/terapeut
zoppo
Bună seara, am și eu o întrebare, de 2 luni pe soțul meu îl doare gatul și umărul ca și cum ar avea un junghi, ce ma sperie este faptul ca să umflat gatul în dreptul tiroidei în ambele părți, a facut un control la endocrine și I sa făcut și biopsie și nu are nimic, acum iar I sa umflat zona acea, mai mult în partea stânga unde îl și tine junghi ul acela, nu știu unde sa ma duc, ce sa fac, la ce doctor sa merg, el fiind cetățean turc, biopsia a făcut-o în Turcia, aici nu știu unde sa ma duc, el tot susține ca nu are nimic, dar ceva este, menționez ca sta aproape toată ziua cu telefonul la ureche și cu capul aplecat spre umăr sa îl tina, el susține ca asta ar fi cauza, mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.