Durere de umar
Pe la pranz mi-am intins bratele in sus pentru a-mi relaxa muschii deoarece lucrez la birou. In momentul intinderii am simtit ca si cum mi se formeaza un carcel la nivelul umarului drept. Am masat pentru cateva secunde umarul fara sa ii acord o mare importanta. Cand am plecat acasa, pe masina am simtit ca ma doare umarul, insa nu cand faceam miscare sau efort, pur si simplu cand il tineam relaxat fara sa il misc. Acasa am facut de mancare fara sa ma mai incomodeze durerea, insa in momentul cand m-a pus pe pat durerea a inceput. Am mobilitate, nu ma doare la efort, nu ma doare cand ating sau fac exercitii, ma doare cand este relaxat. Ati putea sa imi spuneti, va rog, care ar putea fi cauza? Sa fie o intindere musculara? Cu ce pot trata?
Precizez ca am baut un antiinflamator, insa nu a ajutat. Durerea se aseamana ca si un carcel, ca si cand ceva ar strange umarul, insa pe dinauntru.
Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
Multumesc!
Precizez ca am baut un antiinflamator, insa nu a ajutat. Durerea se aseamana ca si un carcel, ca si cand ceva ar strange umarul, insa pe dinauntru.
Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere de umar cu iradiere in spate si inspre palma
- 6apasare in capul pieptului
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 3durere de umar numai cand ma dezbrac
- 7durere groaznica de umar
- 1Fractura umar
- 3Durere umar + gat
- 4dureri ciudate la mana stanga
- 1dureri simultane in umeri si solduri
- 0durere umar de o saptamana
- 2Incheietura dureroasa + degetul inelar si mic cu vanataie
- 3RMN umar
- 4Durere umar
- 0ANALIZE SANGE
- 3Ruptura coafei rotatorilor si tendinopatie calcifianta
- 1Durere umăr
- 4Durere si amorteala umar drept
- 1Clavicula rupta
- 0Durere umăr drept.
- 2Dureri umar - intersectie umar-biceps, incheietura mana (doar dreapta)
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: