Durere de umar
Pe la pranz mi-am intins bratele in sus pentru a-mi relaxa muschii deoarece lucrez la birou. In momentul intinderii am simtit ca si cum mi se formeaza un carcel la nivelul umarului drept. Am masat pentru cateva secunde umarul fara sa ii acord o mare importanta. Cand am plecat acasa, pe masina am simtit ca ma doare umarul, insa nu cand faceam miscare sau efort, pur si simplu cand il tineam relaxat fara sa il misc. Acasa am facut de mancare fara sa ma mai incomodeze durerea, insa in momentul cand m-a pus pe pat durerea a inceput. Am mobilitate, nu ma doare la efort, nu ma doare cand ating sau fac exercitii, ma doare cand este relaxat. Ati putea sa imi spuneti, va rog, care ar putea fi cauza? Sa fie o intindere musculara? Cu ce pot trata?
Precizez ca am baut un antiinflamator, insa nu a ajutat. Durerea se aseamana ca si un carcel, ca si cand ceva ar strange umarul, insa pe dinauntru.
Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
Multumesc!
Precizez ca am baut un antiinflamator, insa nu a ajutat. Durerea se aseamana ca si un carcel, ca si cand ceva ar strange umarul, insa pe dinauntru.
Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21dureri de umeri
- 7dureri zona stanga, omoplat, umar, in dreptul inimii.
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 3de 2 luni ma doare umarul sting si nu pot sa mai ridic mana stanga
- 18exostoza umar
- 4dureri ciudate la mana stanga
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 3durere umar drept
- 2dureri de umar la copil de 3 ani
- 0dureri la miscarea mainii la umar
- 8Durere de umar de doi ani
- 9Durere de umar si brat
- 10Dureri cervicale, umar si omoplat
- 3Dureri umeri, incheieturi, mâini si ghenunchi
- 3Dureri umar stang
- 1fructura cu minima deplasare trohiter humeral - Rog sfaturi medicale
- 2Ajutor ! Cred că am ceva grav după simptome ! durere în umărul, care radiază în mână
- 2Durere si mobilitate redusa umar stang
- 1Durere in piept din spate
- 2Durere umar stâng în urma unei mișcări bruște
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: