Durere dinte ce urca spre nas

Ma doare dintele aproape de radacita simt ca durerea urca spre nas..este ceva grav? Nu am gasit pe nimeni astazi la stomatologiile din apropiere..
4 comentarii

Buna ziua! Poate fi o durere ce provine de la nervul dintelui care poate sa se fi infectat. Este posibil sa va umflati si atunci durerea se va diminua, dar este necesar tratamentul local; medicul dumneavoastra va decide daca este nevoie si de tratament general (antibiotic) sau nu.

Vă mulțumesc pentru răspuns! Un an nou fericit!

Un an nou fericit sa aveti! Puteti merge sa faceti o radiografie locala la dintele respetiv, este necesara inaintea tratamentului.

Multumesc pentru sfaturi..va rog dacă-mi puteți spune ce as putea sa fac zau sa iau ma lase durerea, pana sa merg sa mi rezolv problema..
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 5durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 5Dorm cu dintii stransi
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 1omorare de nerv
- 2durere dinti cu lucrare
- 1Durere dinti insuportabila
- 1Durere ureche
- 1Problema la Masea
- 1Dureri insuportabileeeeeee
- 2Ma dor maselele foarte rau
- 1Durere de masele îngrozitoare..
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 0Durere acuta de masea
- 1Durere dinte fara carie
- 0Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 3Stare subfebrila / durere dinte
Mai multe informații despre: durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: