Durere dinti insuportabila

Buna seara. In data de 08.09.2016(Joi) m-am trezit cu o durere insuportabila la incisivul lateral drept superior. A 2-a zi m-am trezit cu o durere la incisivul central, canin si acum vad ca incepe sa ma doara si primul molar. Durerea este suportabila, dar am injur de 5-6 atacuri de durere insuportabila( nu am mai simtit asa ceva pana acum). Efectiv ma dor dinti mentionati daca ii ating ma dor foarte tare. Gingia nu este umflata, nu are absolut nimic. Am incercat sa iau nurofen forte dar in starea de criza nu isi face efectul iar in starea normala de durere isi face efectul in jur de 3-4 ore apoi durerea revine. Tin sa mentionez ca am o durere deasupra gingiilor(daca apas pe gingii nu patesc nimic, nu ma doare.). Nu stiu ce sa mai fac. Am facut o programare la dentist tocmai marti, nu pot sa rezist atat. De vineri nu am putut sa mai dorm noaptea( crizele de durere insuportabila se petrec noaptea). Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.
P.S: Multumesc anticipat
P.S: Multumesc anticipat
1 comentarii

Buna dimineata,
este posibil ca raspunsul meu sa vina prea tarziu.Sper ca intre timp s afi rezolvat problema. Eu suspectez o durere iradianta de la maseaua de minte, insa mai pot fi si alte variante si pentru a pune un diagnostic corect al durerii, avem nevoie de mai multe detalii.
este posibil ca raspunsul meu sa vina prea tarziu.Sper ca intre timp s afi rezolvat problema. Eu suspectez o durere iradianta de la maseaua de minte, insa mai pot fi si alte variante si pentru a pune un diagnostic corect al durerii, avem nevoie de mai multe detalii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9posibil infectie?
- 4Carie+Durere
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 0hipertensiune si dureri dentare
- 20Durere insuportabila
- 6durere masea de minte?
- 7sex oral - doresc un rasp
- 0Durere masea
- 3Durere masea tratata
- 5Durere de dantura si obraz care tine de aprox 6 sapt !
- 0durere de masea dupa plomba
- 7Probleme masea pe care o 'tratez' de aproape un an de zile
- 9dureri dantura
- 1Dutere masea
- 1Dureri insuportabileeeeeee
- 5Durere radacina dentara in partea de jos
- 2Ma dor maselele foarte rau
- 0Durere acuta de masea
- 1Durere dinte fara carie
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: