Durere dupa extractie
Buna ziua ! Vineri dimineața am mers la medicul dentist pentru extractia unui rest radicular, precizez ca nu am avut dureri înainte de extractie dar dupa extractie am dureri îngrozitoare. Am revenit ieri la dânsul și mi-a dat tratament cu antibiotice, spunandu-mi ca poate fi afectat osul maxilarului. Durerile încă persista exact la aceeași intensitat, astăzi s-a si umflat toată partea dreaptă (extractie a fost lângă canin partea dreapta) Ma puteti ajuta cu un sfat ? Multumesc !
4 comentarii
Buna ziua,
Pe langa antibiotice puteti lua si antiinflamatorii gen, nurofen, ibuprofen, ketonal.
Puteti pune comprese cu apa rece pe fata pentru a ajuta la reducerea edemului.
Foarte importanta este igiena locala, periati usor locul extractiei chiar daca sangereaza putin.
Catiti-va cu apa de gura de 3 ori pe zi.
Pe langa antibiotice puteti lua si antiinflamatorii gen, nurofen, ibuprofen, ketonal.
Puteti pune comprese cu apa rece pe fata pentru a ajuta la reducerea edemului.
Foarte importanta este igiena locala, periati usor locul extractiei chiar daca sangereaza putin.
Catiti-va cu apa de gura de 3 ori pe zi.
Multumesc mult ! Pe langa antibiotic mi-a recomandat ketonal si algolcalmin fiola. Dar ideea e ca nu ma lasa durerea de la ele sub nicio formă
Buna seara, faceti-ne si noua o poza cu locul extractiei...si daca aveti si o radiografie ar fi ideal.
Buna ziua,
asa cum zic si colegele mele ideal ar fi sa aveti o igiena impecabila si facuta o radiografie si o poza local sa ne-o puteti si noua aici.
Multumesc!
O zi buna!
asa cum zic si colegele mele ideal ar fi sa aveti o igiena impecabila si facuta o radiografie si o poza local sa ne-o puteti si noua aici.
Multumesc!
O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere in locul extractiei
- 9ajutor - halena si dureri la o luna dupa extractie
- 4maseaua de minte cariata
- 0probleme la extractie
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 1Scoatere masea
- 1Durere post-extractionala
- 2Molar de minte
- 1Durere gingie coroana dentara
- 7Durere de maxilar dupa extractia molarului de minte superior in dreapta
- 1Durere după extracția maselei
- 8Extractie pe infectie
- 3Inflamare după extracție (2)
- 2Molar de minte
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 2Durere la apasare
- 5Durere dupa 8 luni de la extractie, nici o pista!
- 1Ajutor durere si umflatura obraz
- 1Extracție măsea de minte
- 1Ajutați-mă. Cât ar mai dura durerile astea dupa extractie?
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: