Durere dupa extractie

18-02-2018
Ioanna1101
Nu este medic/terapeut
Ioanna1101
Buna ziua ! Vineri dimineața am mers la medicul dentist pentru extractia unui rest radicular, precizez ca nu am avut dureri înainte de extractie dar dupa extractie am dureri îngrozitoare. Am revenit ieri la dânsul și mi-a dat tratament cu antibiotice, spunandu-mi ca poate fi afectat osul maxilarului. Durerile încă persista exact la aceeași intensitat, astăzi s-a si umflat toată partea dreaptă (extractie a fost lângă canin partea dreapta) Ma puteti ajuta cu un sfat ? Multumesc !
4 comentarii
1
18-02-2018, ora 13:33
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Pe langa antibiotice puteti lua si antiinflamatorii gen, nurofen, ibuprofen, ketonal.
Puteti pune comprese cu apa rece pe fata pentru a ajuta la reducerea edemului.
Foarte importanta este igiena locala, periati usor locul extractiei chiar daca sangereaza putin.
Catiti-va cu apa de gura de 3 ori pe zi.
0
18-02-2018, ora 14:02
Ioanna1101
Nu este medic/terapeut
Ioanna1101
Multumesc mult ! Pe langa antibiotic mi-a recomandat ketonal si algolcalmin fiola. Dar ideea e ca nu ma lasa durerea de la ele sub nicio formă
1
18-02-2018, ora 21:43
Dr. A I
Dr. A I
Buna seara, faceti-ne si noua o poza cu locul extractiei...si daca aveti si o radiografie ar fi ideal.
1
19-02-2018, ora 12:23
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
asa cum zic si colegele mele ideal ar fi sa aveti o igiena impecabila si facuta o radiografie si o poza local sa ne-o puteti si noua aici.
Multumesc!
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •