Durere dupa obturatie de canal
Buna ziua.
In urma cu o luna, avand o carie profunda, medicul a scos nervul de pe cele 4 canale, a pus pivot si coroana provizorie. Problema este ca inca ma doare maseaua cand apas pe ea, mestec sau o ating cu periuta de dinti. Am facut radiografie dupa obturatie si a spus ca este totul in regula. Insa durerea persista. Ce este de facut in acest caz?
In urma cu o luna, avand o carie profunda, medicul a scos nervul de pe cele 4 canale, a pus pivot si coroana provizorie. Problema este ca inca ma doare maseaua cand apas pe ea, mestec sau o ating cu periuta de dinti. Am facut radiografie dupa obturatie si a spus ca este totul in regula. Insa durerea persista. Ce este de facut in acest caz?
1 comentarii
Bună ziua!
Pentru a putea oferi un răspuns corect și pertinent ar trebui să analizez radiografia și să observ felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Puteți solicita o a doua opinie pentru a înțelege mai clar care este situația dintelui în cauză.
Pentru a putea oferi un răspuns corect și pertinent ar trebui să analizez radiografia și să observ felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Puteți solicita o a doua opinie pentru a înțelege mai clar care este situația dintelui în cauză.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1parodontita?obturatie canal
- 4Tratament pentru granulom la masea cu canal obturat
- 2durere dupa plomba
- 3Masea care doare dupa obturatie
- 3Obturatie de canal infectat la masea fara nerv
- 1M-a durut o plomba.
- 18ma doare ingrozitor o masea plombata
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 3Obturatie de canal ok sau nu ?
- 2Scoaterea unui nerv pentru o plomba ?
- 0Endodontie partiala + durere ulterioara
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 6Probleme masea minte
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 1Am nevoie de răspunsul unui medic!!!
- 2Durere masea dupa scoaterea nervului
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
- 2Tratament de canal molar 47 cu sealer fara conuri de gutaperca
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: