Durere dupa obturatie de canal
Buna ziua.
In urma cu o luna, avand o carie profunda, medicul a scos nervul de pe cele 4 canale, a pus pivot si coroana provizorie. Problema este ca inca ma doare maseaua cand apas pe ea, mestec sau o ating cu periuta de dinti. Am facut radiografie dupa obturatie si a spus ca este totul in regula. Insa durerea persista. Ce este de facut in acest caz?
In urma cu o luna, avand o carie profunda, medicul a scos nervul de pe cele 4 canale, a pus pivot si coroana provizorie. Problema este ca inca ma doare maseaua cand apas pe ea, mestec sau o ating cu periuta de dinti. Am facut radiografie dupa obturatie si a spus ca este totul in regula. Insa durerea persista. Ce este de facut in acest caz?
1 comentarii
Bună ziua!
Pentru a putea oferi un răspuns corect și pertinent ar trebui să analizez radiografia și să observ felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Puteți solicita o a doua opinie pentru a înțelege mai clar care este situația dintelui în cauză.
Pentru a putea oferi un răspuns corect și pertinent ar trebui să analizez radiografia și să observ felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Puteți solicita o a doua opinie pentru a înțelege mai clar care este situația dintelui în cauză.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4este oare normal sa simt o asemenea durere dupa plomabre?
- 1obturatie de canal cu dureri groaznice
- 6Masele cariate... durere
- 3Durere la masele plombate
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 6Durere dupa plomba de canale
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 1Sensibilitate/durere dupa plomba provizorie
- 1Durere masea
- 1Sensibilitate dupa montarea plombelor + bubite in interiorul buzei
- 2Scoaterea unui nerv pentru o plomba ?
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 0Endodontie partiala + durere ulterioara
- 1Pivot masea
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere după plombare
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: