durere dupa plomba
Buna seara.Acum 2 ore am fost la dentist pentru a-mi plomba o masea.Aveam o carie care ma durea pentru cateva secunde doar cand beam apa, suc, etc.Mi-am pus plomba, dentistul spunandu-mi ca in cazul in care o sa ma doara in urmatoarea saptamana sa revin pentru a-mi scoate plomba si a-mi trata maseaua deoarece caria, chiar daca e mica e destul de adanca.Ajuns acasa am constatat ca tragand aer spre masea simt o mica durere, Mentionez ca inainte ma durea doar cand beam apa, suc, etc
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
2 comentarii
Buna seara, mie cand mi-a plombat o masea cu 2 carii (medie-mare si mica) m-a durut maseaua 2-3 zile dar nu rau! Asteptati o saptamana si vedeti ce se intampla...In caz ca simtiti durerea mergeti inapoi la stomatolog.
Bună ziua!
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere la presiune molar plombat
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 1Problema cu o masea plombata nu demult
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 4Durere acuta la masea plombata
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 2Masea plombata acum o saptamana care de ieri a inceput sa doara
- 1Durere masea
- 2Masea plombata cu fisura
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 2Durere dupa obturatie
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Depasire obturatie canal
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
- 1Durere de masea
- 1Durere ureche, dupa anestezie masea
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie