durere dupa plomba
Buna seara.Acum 2 ore am fost la dentist pentru a-mi plomba o masea.Aveam o carie care ma durea pentru cateva secunde doar cand beam apa, suc, etc.Mi-am pus plomba, dentistul spunandu-mi ca in cazul in care o sa ma doara in urmatoarea saptamana sa revin pentru a-mi scoate plomba si a-mi trata maseaua deoarece caria, chiar daca e mica e destul de adanca.Ajuns acasa am constatat ca tragand aer spre masea simt o mica durere, Mentionez ca inainte ma durea doar cand beam apa, suc, etc
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
2 comentarii
Buna seara, mie cand mi-a plombat o masea cu 2 carii (medie-mare si mica) m-a durut maseaua 2-3 zile dar nu rau! Asteptati o saptamana si vedeti ce se intampla...In caz ca simtiti durerea mergeti inapoi la stomatolog.
Bună ziua!
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 7Durere dinte dupa plombare
- 1Durere premolar plombat
- 4Durere acuta la masea plombata
- 7Durere masea plombata
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 2Masea plombata acum o saptamana care de ieri a inceput sa doara
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 2Durere de măsea plombata
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 1Am nevoie de răspunsul unui medic!!!
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
- 1Durere persistenta după tratament de canal
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie