durere dupa plomba
Buna seara.Acum 2 ore am fost la dentist pentru a-mi plomba o masea.Aveam o carie care ma durea pentru cateva secunde doar cand beam apa, suc, etc.Mi-am pus plomba, dentistul spunandu-mi ca in cazul in care o sa ma doara in urmatoarea saptamana sa revin pentru a-mi scoate plomba si a-mi trata maseaua deoarece caria, chiar daca e mica e destul de adanca.Ajuns acasa am constatat ca tragand aer spre masea simt o mica durere, Mentionez ca inainte ma durea doar cand beam apa, suc, etc
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
Vreau sa va intreb daca e normal sa ma doara dupa cateva ore de la interventie.Sa fie oare acesta durere din cauza cum mi-a curatat-o?V-a trece oare?
2 comentarii
Buna seara, mie cand mi-a plombat o masea cu 2 carii (medie-mare si mica) m-a durut maseaua 2-3 zile dar nu rau! Asteptati o saptamana si vedeti ce se intampla...In caz ca simtiti durerea mergeti inapoi la stomatolog.
Bună ziua!
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Durerile ce pot fi resimțite în cazul în care nervul ar fi fost afectat de carie sau de tratamentul efectuat sunt mult mai intense. Mai așteptați o perioadă, analizați cele resimțite la nivelul dintelui, iar dacă durerea se agravează solicitați, din nou, ajutorul medicului stomatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 5Durere dupa obturatie (nu foarte intensa)
- 7Durere masea plombata
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 4Plomba temporara si dureri
- 1Durere masea plombata, fara nerv
- 1Dureri după plombarea dinților !
- 1Durere masea
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 7Dureri groaznice de cap
- 1Dupa plombare durere
- 1Durere de masea, la 7 luni de la scoaterea nervului
- 3Masea plombata dureroasa
- 1Pulsatie masea cu nerv scos