durere fata spate
Am 36 ani, fumez cam 1 pachet de tigari pe zi, am avut o indigestie si de atunci ma doare in cosul pieptului, durerea ducandu-se pana in spate.inainte de indigestie, am mai avut dureri in spate, mai exact unde se incheie sutienul, dar nu continue.acum de 4 zile nu ma lasa durerea.RESPIR SI MAI GREU CA DE OBICEI, IAR IN COSUL PIEPTULUI PARCA AM TOT TIMPUL AER PE CARE NU-L POT DA AFARA
2 comentarii
Ar fi bine sa mergeti la Urgente Boli Interne; ar fi necesare initial, un examen clinic general, o radiografie pulmonara, TA, un ECG, ecografia abdomenului superior, ( ficat, colecist, pancreas)pentru orientarea diagnosticului, ulterior, medicul examinator va poate recomanda si alte investigatii : CK, CK-MB, TGO, alfa amilaza, lipaza serica, ecografie cardiaca, endoscopie gastrica, explorari functionale pulmonare, analiza gazelor sangvine; numai bine
am o apasare in spate si in piept lasandu-se cu intepaturi la inima.am si transpiraii.respir greu.nu fumez.nu beau alcool.poate sa fie o raceala la plamani?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme fumat
- 10intrebare: karissa si fumatul
- 4heliobacter pylori si fumatul
- 5acum am in gat in partea dreapta o "roseata" dupa spusele orl-istului, si o usoara durere.
- 12as vrea sa ma las... dar...
- 3toti care am fumat am ajuns la urgente... problema mare?
- 4am o problema si nu stiu daca e de la tigari sau nu
- 1Semnele fumatului asupra dintilor
- 5nas infundat, fumat...
- 2Ameteli cumplite
- 4dureri picioare (gambe)
- 3Fumatul cauzeaza impotenta
- 23tigara electronica te insanatoseste?
- 1Am gatul inflamat!!
- 4Atacuri de panica, fumat + ameteli, transpiratie
- 1vreau sa ma las de fumat
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 1Probleme la nivelul gatului
- 2Radiografie
Mai multe informații despre: Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: