durere fata spate
Am 36 ani, fumez cam 1 pachet de tigari pe zi, am avut o indigestie si de atunci ma doare in cosul pieptului, durerea ducandu-se pana in spate.inainte de indigestie, am mai avut dureri in spate, mai exact unde se incheie sutienul, dar nu continue.acum de 4 zile nu ma lasa durerea.RESPIR SI MAI GREU CA DE OBICEI, IAR IN COSUL PIEPTULUI PARCA AM TOT TIMPUL AER PE CARE NU-L POT DA AFARA
2 comentarii
Ar fi bine sa mergeti la Urgente Boli Interne; ar fi necesare initial, un examen clinic general, o radiografie pulmonara, TA, un ECG, ecografia abdomenului superior, ( ficat, colecist, pancreas)pentru orientarea diagnosticului, ulterior, medicul examinator va poate recomanda si alte investigatii : CK, CK-MB, TGO, alfa amilaza, lipaza serica, ecografie cardiaca, endoscopie gastrica, explorari functionale pulmonare, analiza gazelor sangvine; numai bine
am o apasare in spate si in piept lasandu-se cu intepaturi la inima.am si transpiraii.respir greu.nu fumez.nu beau alcool.poate sa fie o raceala la plamani?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hipertensiune + probleme oculare + dureri de cap - ce sa fac?
- 4heliobacter pylori si fumatul
- 4yasmine si fumatul
- 3confuzii mentale pot fi provocate de bolile renale?
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 6fratele meu fumeaza mult si nu vrea doctorii
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 1Imi vine sa vars cand fumez!Ajutati-ma va rog cu un raspuns.
- 25Nod in gat, flegma jenanta.
- 6De la ora 4 nu mai pot dormi
- 2Fumatul!! e urgent si nu e vorba ca vreau sa ma las
- 3alergie la fumat
- 0Fumat peste hepatita A
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 8Obsesia unui fapt savarsit, posibil fara remediere
- 7fumatoare de 12 ani (5 tigari/zi), ma confrunt zilnic cu dureri de stern
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 2Implant fumator
Mai multe informații despre: Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: