Durere foarte mare dupa obturare canal

19-11-2016
Siry
Nu este medic/terapeut
Siry
Bună ziua, am fost la Stomatolog pentru a curata o mica carie. Imediat după curățare mi sa pus o plomba cu care nu am putut sta mai mult de 3zile, din cauza durerilor. Am revenit la cabinet si mi sa spus ca trebuie sa scoatem nervu. Zis si facut, cu anestezie a fost ok nu a durut.După patru zile m-am reîntors pentru obturare canal. Mentionez ca am avut mici dureri cand sa umblat pe canale pentru a-mi introduce o pasta cu ajutorul unor ace. Problema e ca, după ce am plecat acasă au inceput durerile. Nu pot să ma ating de măsea ca doare foarte rau, la cea mai mica atingere doare extraordinar de rau. Care sa fie cauza? Pe doua dintre canale nu am simtit nimic dar pe al treilea am spus ca doare rau. Mi sa spus sa iau algocalmin ca trece. Au trecut doua zile si durerea persistă cu aceeasi intensitate.
3 comentarii
0
20-11-2016, ora 15:26
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Faceti o radiografie de control pentru a se vedea daca s-a ajuns pana la varful radacinilor. E normal un disconfort, o durere dupa obturarea canalelor ( poate persista pana la 2 saptamani simptomatologia ), dar ar trebui sa se linisteasca la antiinflamator( tip ibuprofen ). Incercati sa mancati pe cealalta parte. Mergeti cu radiografia la medicul dumneavoastra; o puteti pune si aici, pe forum.
0
20-11-2016, ora 17:30
Siry
Nu este medic/terapeut
Siry
Multumesc frumos, am sa mai astept o saptamana sa vad cum evoluează lucrurile dar o sa merg sa fac si o radiografie
0
22-11-2016, ora 15:14
Siry
Nu este medic/terapeut
Siry
Îmi pare rau nu pot atașa radiografia!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: