Durere f.puternica
Buna ziua,
Săptămâna trecută am fost diagnosticată cu astm bronsic.mentionez ca am efectuat o radiografie pulmonara.mi s-a recomandat tratament cu antibiotic Ciprinol 750mg si Medrol.sunt deja in a 4 a zi de tratament, si nu am simţit nici o ameliorare.aseara am tusit puternic si in urma acestui acces de tuse, am simţit o durere f.puternica in spate, in partea din stânga jos.Nu pot sa fac anumite mişcari simple, sau sa tusesc/stranut pentru ca simt o durere ingrozitoare in spate.aseara am reuşit sa adorm in sezut(pt ca nu mă puteam culca de durere) doar după ce am luat un nurofen si un ketonal împotriva durerii.nu ştiu ce sa fac ptr a reduce durerea.
Va rog ajutati-mă.
Săptămâna trecută am fost diagnosticată cu astm bronsic.mentionez ca am efectuat o radiografie pulmonara.mi s-a recomandat tratament cu antibiotic Ciprinol 750mg si Medrol.sunt deja in a 4 a zi de tratament, si nu am simţit nici o ameliorare.aseara am tusit puternic si in urma acestui acces de tuse, am simţit o durere f.puternica in spate, in partea din stânga jos.Nu pot sa fac anumite mişcari simple, sau sa tusesc/stranut pentru ca simt o durere ingrozitoare in spate.aseara am reuşit sa adorm in sezut(pt ca nu mă puteam culca de durere) doar după ce am luat un nurofen si un ketonal împotriva durerii.nu ştiu ce sa fac ptr a reduce durerea.
Va rog ajutati-mă.
1 comentarii
Bună seara! Nu se dă antibiotic pentru astm. Probabil aveți o pneumonie. Pentru durere puteți lua algocalmin, doreta, vimovo. Dacă simptomele persistă reveniți la medic. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Raceala si probleme de respiratie
- 1Nu scap de tuse
- 1Respiratie zgomotoasa dupa ce iau benzodiazepine
- 2Interpretare ct
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Intepaturi piept, raceala, bronsita
- 2Inspiratie scurta
- 0Durere toracica persistentă de mai bine de 1 lună și tuse
- 1Radiografie pulmonara
- 4Bronhoscopie