durere glezne
am o intrebare pentru o prietena...atunci cand depune efort ca alergatul sau dansatul o dor foarte tare gleznele si isi pierde echilibru si trebuie sa faca o pauza indelungata pentru a putea merge fara durere.
3 comentarii
Buna ziua!
Raspunsul depinde de varsta, greutate, ocupatie, sporturi si eforturi practicate, antecedente traumatice sau generale, dar mai ales de examenul clinic local, care va cuantifica stabilitatea articulatiei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Raspunsul depinde de varsta, greutate, ocupatie, sporturi si eforturi practicate, antecedente traumatice sau generale, dar mai ales de examenul clinic local, care va cuantifica stabilitatea articulatiei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
19 ani, sex feminin, merg la sala de o luna dar ma doare dinainte sa merg la sala, greutate 50 kg, inaltime 1.56, dansez mult in feicare weekend.ocupatie eleva.anu trecut am fost diagnosticata cu trombofeblita la piciorul stang cauza fiind anticonceptionalele marvelon timp de 3 sapt fara prescriptie si sunt fumatoare.si mai e o chestie ca a dat o masina peste mine craciunul trecut si am avut atele dar nu a fost grav sau ceva de genu.
Buna ziua!
Problema este complexa, deoarece se insumeaza multi factori: traumatismul, tromboza venoasa, fumatul, anticonceptionalele si mai ales suprasolictarea prin dans si "sala".
Aveti nevoie de un consult clinic atent si competent.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Problema este complexa, deoarece se insumeaza multi factori: traumatismul, tromboza venoasa, fumatul, anticonceptionalele si mai ales suprasolictarea prin dans si "sala".
Aveti nevoie de un consult clinic atent si competent.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13durere la glezna
- 18blocarea gleznei prin artrodeza absolut necesara?
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 11glezne umflate, grele si amortite
- 1glezne umflate
- 0hipotiroidismul si durerile de glezne
- 9fractura bimaleolara glezna
- 1entorsa la glezna..
- 10poliartrita reumatoid
- 5articulatie glezna umflata
- 3Glezna luxata cu urmari...daca se poate un domn doctor
- 4hematom
- 1Dureri ale gleznelor
- 1Umflatura glezna nedureroasa
- 2Edem osos si Edem ligamentar
- 4Dureri de glezna
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 3Ajutați-mă, am căzut pe gheață şi m-am lovit la picior
- 4Contuzie forte glezna
- 5Ajutor, va rog! când alerg am rămas cu dureri la nivelul gleznei și talpa
Mai multe informații despre: Luxatia gleznei glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: